Oh ya dia! Kelly Ripa Models BAHAWA Swimsuit Hairy Dada

Melihat baik, Kelly Ripa!

Tuan rumah rancangan talk show berusia 46 tahun itu membuktikan dia boleh membuatnya apa-apa kerja pada episod Khamis Hidup! dengan Kelly dan Ryan apabila dia memodelkan baju renang dada berbulu yang telah mengambil internet dengan ribut. Ibu tiga membuat striptis kecil cepat sebelum membuang kimono merahnya untuk mendedahkan bod ayah palsu di bawahnya, walaupun dia memegang tuala di pinggangnya untuk memastikan “buah zakar”.

TK
Ryan Seacrest / Instagram

Para penonton bersorak dan tuan rumah bersama Ripa, Ryan Seacrest, berlipat ganda dengan ketawa, ketika ia memamerkan satu keping yang aneh. Walaupun agak “sempit” di bawah pinggang dan penempatan yang dipersoalkan puting, Ripa berkata saman itu menghairankan dan bahkan bercanda bahawa dia mungkin memakainya di bawah pakaiannya setiap hari.

Hanya hari lagi di pejabat dengan @ryanseacrest ������

Satu jawatan yang dikongsi oleh Kelly Ripa (@kellyripa) pada

Ingin satu untuk diri sendiri? The Sexy Dada One Piece Swimsuit boleh didapati di Kekasih ($ 45; belovedshirts.com), dan terdapat dalam tiga warna yang berbeza untuk menyesuaikan nada kulit-semula jadi, tan, dan gelap-dan enam saiz.

BERKAITAN: Ini Swimsuit Dada Hairy Adakah Freaking Out Internet

Tonton Kelly model saman baru yang bergaya dalam video di atas.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

3 + = 9

map