Olivia Palermo Memakai Dua Zara Paling Dikagumi Ini Kedai Akhir-akhir ini Mereka Kedua-duanya Di Sini

Mereka mengatakan bahawa dua adalah lebih baik daripada satu, dan itu sudah tentu berlaku apabila ia berkaitan dengan Olivia Palermo. Bintang gaya jalanan itu dilihat dan memakai sepasang penampilan memenangi di New York City pada hujung minggu, dan seperti biasa campurannya yang sangat rendah telah memberi kita inspirasi.

Semalam, jurugambar memukul jalan-jalan di kawasan kejiranannya di New York City dengan nombor hijau kepala ke kaki yang termasuk baju Zara yang dilengkapkan dengan poket berukuran besar, menyelaraskan seluar berwarna zaitun, dan penyamaran cetak Pretty Ballerinas loafers (di atas). Dia mendahului dia dengan matahari terbenam Dior, tali pinggang kulit yang berjalur lebar, dan beg tangan berwarna-warni Valextra berwarna kuning terang.

Beberapa hari sebelum itu, Palermo dilihat di Big Apple memakai topi yang lebih bergaya dari Zara-top poplin putih dengan poket cetak haiwan yang beranidi bawah). Dia menyusun pernyataan dengan sepasang Black Orchid Denim Jeans kurus, monogram flat kuning, dan beg berwarna Les Petits Joueurs yang berwarna-warni.

Olivia Palermo Street Style 8/19 - Embed 2016
Berita Splash

Bahagian yang terbaik? Kedua-dua puncaknya masih ada sekarang. Beli-belah tenteram hijau Palermo untuk $ 70 di zara.com dan baju kerah bajunya untuk $ 40 di zara.com.

BERKAITAN: Ini Adalah Apa Yang Menjadi Olivia Palermo untuk Hari

Satu perkara yang pasti: Olivia Palermo mempunyai gaya hujung minggu yang paling bergaya.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

9 + 1 =

map