Olivia Wilde dan Jason Sudeikis Menghidupkan Globe Emas Ke Malam Tarikh yang Tidak Terlupakan

Bercakap tentang pasangan permaidani merah yang glamor!

Dua tahun selepas memperlihatkan buaian bayi itu dalam cita-cita Gucci yang tidak dapat dilupakan pada 2014 Golden Globes, Vinyl bintang Olivia Wilde sekali lagi membangkitkan langkah ini dan ulangi. Selaras dengan beau berusia 40 tahun Jason Sudeikis, kecantikan bermata luas tiba di reka bentuk Michael Kors yang menakjubkan yang diliputi dalam hiasan, dan dipasangkan dengan kasut Aldo yang masuk akal.

Ya, pasangan kacak bersama-sama memancarkan keanggunan Hollywood klasik, tetapi jangan berfikir ibu bapa yang beruntung kepada anak lelaki berusia 1 tahun, Otis mengucapkan selamat tinggal kepada belia mereka. Malah, Wilde dan Sudeikis (yang mengetuk sepasang kardigan putih bersama-sama dengan kaus kaki yang sepadan dengan gaun Wilde) memalingkan persembahan bintang itu ke malam hari, menceritakan E! Berita mereka pasti bergantung pada pengasuh mereka untuk malam itu. Untuk boot, Wilde juga mengumumkan keseronokan kerana tidak merasakan tekanan mengetuk gaya bersalinnya yang comel.

PHOTOS: Riskiest Golden Globes Gowns Pernah

“Kebanyakan parti yang bermula pukul 3 petang melibatkan kastil melenting. Jangan biarkan kami, Hollywood. #globes, “Wilde menulis bersebelahan dengan selfie lucu yang mana dia dilihat menendang perayaan malam ini dalam semangat yang baik dan lucu.

Kebanyakan pihak yang bermula pada jam 3 petang melibatkan kastil melenting. Jangan biarkan kami, Hollywood. #globes

Foto yang disiarkan oleh Olivia Wilde (@oliviawilde) pada

Kita tidak boleh menunggu untuk melihat Wilde mengambil peringkat sebagai salah satu penyampai yang dinanti-nantikan oleh petang ini. 

Mahu lebih? Lihat semua permaidani merah terbaik yang dilihat dari 2016 Golden Globes. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

81 − = 80

map