Olivia Wilde Is All Smiles dalam Swetersuit Cheery Walaupun Berlibur di Hawaii

Walaupun kami sedang meleleh sepanjang musim sejuk, Olivia Wilde bekerja di tannya di salah satu tempat yang paling indah di dunia: Hawaii!

Wilde, 33, yang mengatakan dia bercuti pertama dalam setahun, telah memukul pantai dalam gaya minggu ini semasa bepergian dengan keluarganya.

Terdahulu dalam seminggu, pelakon itu memukul pantai dengan satu kepingan hitam dengan tali galas yang dikenakan. Pada hari Selasa, ibu dari dua lagi melanda ketika dia ternampak asrama berhias dalam satu potong berwarna merah jambu-dan-biru (kedai kelihatan serupa di sini), kekunci ombré pendeknya ditarik kembali ke ekor kuda ekor, sepasang hitam Ray -bintang yang melindungi matanya dari matahari Hawaii, telefonnya melekat di lehernya di atas lanyard.

Olivia Wilde Swimsuit
BACKGRID

Wilde tidak dapat berhenti tersenyum ketika dia mendayung, kebahagiaan yang kemudiannya ditujukan pada Instagram dengan snap dari kerusi Oceanside.

Sekiranya saya memulakan setiap hari di papan dayung, saya pasti pasti saya akan berhenti bersumpah dengan benda mati. Kecuali mereka benar-benar berhak. #firstvacationinayear #canyoutell #unfollowifyouhatesunflares

Satu jawatan yang dikongsi oleh Olivia Wilde (@oliviawilde) pada

“Jika saya memulakan setiap hari di papan dayung, saya pasti pasti saya akan berhenti bersumpah dengan benda mati. Kecuali mereka benar-benar berhak. #firstvacationinayear #canyoutell #unfollowifyouhatesunflares, “Wilde memaparkan foto yang mengagumkan. Berharap kami berada di sana juga!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 60 = 68

map