Olivia Wilde Menunjukkan Off Bod Bayi-Nya di $ 42 Tee dan Cool Leather Jacket

Olivia Wilde adalah salah satu daripada hippest mamas sekitar.

Ia hanya tiga minggu sejak pelakon itu melahirkan anak keduanya dengan Jason Sudeikis, seorang bayi perempuan bernama Daisy Josephine, tetapi itu tidak melambatkan gaya yang terlalu sejuk satu bit.

Ibu dari dua orang keluar dari kejiranannya di Brooklyn pada hari Khamis sambil menggelengkan wajah yang jelas, dan kami mahu menyalinnya dari kepala ke kaki ASAP. Untuk lawatan, Meadowland bintang menunjukkan sisi cerdasnya dalam tangki otot Sub_Urban Riot hitam yang menampilkan grafik angkasawan di bahagian depan dan perkataan “Saya memerlukan lebih banyak ruang.” Pemain berusia 32 tahun itu menggayakan tee yang ceria dengan jaket kulit hitam yang tegang dan memadankan kurus yang memeluk jeans kurus. Sepasang hitam dan putih      Kaki-koper Vans, matahari terbenam gelap, dan beg tote yang ringkas melengkapkan pakaiannya. Wilde menggayakan kuncinya di atas topknot longgar dan mengusap lapisan kuku hitam pada jari-jarinya.

BERKAITAN: Ini Adalah Cara Copai Gaya Ibu Berenang Olivia Wilde Selepas Memberi Kelahiran

Mahu menduplikasi pakaiannya? Anda boleh mula dengan mengambil bahagian paling tepat Wilde untuk ($ 42; suburbanriot.com) dan tendangan yang selesa ($ 65; vans.com)

VIDEO: Jason Sudeikis dan Moments Pasangan Cutest Olivia Wilde

 

Kita boleh menggunakan ruang yang lebih sedikit juga, Olivia.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 62 = 64

map