Ooh La La! Go Nude dengan Lingerie yang Diilhamkan Cabaret

Pada bulan April lalu, Syarikat Teater Roundabout telah membawa balik pengeluaran 1966 Broadway Kabaret, satu set muzik pada 1931 Berlin (di ambang kenaikan Nazis ke kuasa) yang menceritakan kisah pelaku kabaret, Sally Bowles (dimainkan oleh Michelle Williams) dan minatnya, seorang penulis muda Amerika, Cliff Bradshaw, di Kit Kat Klub.

Seperti mana-mana pengeluaran yang berkisar kelab malam, Kabaret mempamerkan penghiburnya di pelbagai negara pakaian bulu. Dan kita dapat melihatnya, dalam cahaya siang hari tidak kurang, ketika Alan Cumming, yang bintang dalam pameran itu sebagai Emcee, membawa Kit Kat Klub ke Rockefeller Plaza di Hari ini tunjukkan. Walaupun pada awalnya risikan liar (terutamanya semasa kopi pagi kami), kami telah ditiru pada penari-penari yang berpakaian ketat di bawah kulit mereka yang kedua-keterlaluan-meretas, ya, tetapi demure pada masa yang sama.

Biasanya, pengambilan bogel berfungsi sebagai keperluan dan bukan gaya seksi. Tetapi Kabaret menjadikan kami memikirkan semula pakaian tidur malam kami bersama-sama dengan kepingan neutral yang memaparkan kain cantik dan detail renda. Lihatlah pilihan terinspirasi kami di bawah:

Cabaret-Inspirasi Nude Lingerie
Kesopanan Foto (4)

Dari kiri: Boyshorts lace Belabumbum, $ 33; journelle.com. Eberjey bralette dan culottes, $ 44 (atas) dan $ 36 (bawah); anthropologie.com. Fortnight Lingerie bra panjang, $ 120; journelle.com.

Cabaret-Inspirasi Nude Lingerie
Kesopanan Foto (3)

Dari kiri: coli Cosabella dan lelaki, $ 68 (atas) dan $ 33 (bawah); anthropologie.com. Seluar dalam Calvin Klein, $ 40; net-a-porter.com.

Cabaret-Inspirasi Nude Lingerie
Kesopanan Foto (2)

Dari kiri: bra Natori, $ 68; trueandco.com. Elle Macpherson Intimates boyleg, $ 26; journelle.com.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

27 − 19 =

map