Orang-orang en Español Mengumumkan Line-Studded Lineup di Acara Warisan Hispanik Tahun Ini

Hadir pada tahun keempat hujung minggu ini Orang en Español festival boleh menjangkakan jadual acara yang paling mantap setakat ini. Perayaan dua hari yang akan berlangsung dari 17 hingga 18 Okt di Pusat Javits di New York City, menampilkan barisan penuh selebriti Latin hari ini dalam sambutan budaya Hispanik di U.S..

Untuk menamakan beberapa tokoh penting yang dijangka hadir, rapper Pitbull telah disahkan sebagai sebahagian daripada barisan bertopeng bintang, bersama dengan gerbang muzik Emilio dan Gloria Estefan. Rita Moreno dan pelakon legenda termasuk Orange Adakah Black Baru Dascha Polanco, Angélica Vale, Maite Perroni, Adamari López, dan Gaby Espino dijadualkan untuk menyertai dalam perayaan hujung minggu yang menyeronokkan.

Tetamu di acara itu boleh menjangkakan untuk mengalami selebriti wawancara, persembahan, dan tandatangan autograf, serta perbincangan panel selebriti interaktif, persembahan muzik paling hangat oleh artis dan DJ, dan bertemu dengan penyokong Hispanik, pemimpin, dan celeb yang hadir. Perayaan ini adalah percuma dan terbuka kepada orang ramai, tetapi sekiranya anda ingin menempah tiket terlebih dahulu, anda boleh melakukannya secara dalam talian. Semua acara akan dibentangkan dalam Bahasa Sepanyol melainkan dinyatakan sebaliknya.

BERKAITAN: Nicki Minaj, Pitbull, dan 6 Pemuzik Lain Membuat Jump to TV

Percayalah apabila kita mengatakan ini akan menjadi hujung minggu untuk diingati. Tema tahun ini – “Suara Anda, Kuasa Anda, Pesta Anda” -pemua keluarga untuk berkumpul untuk perayaan satu-a-jenis yang akan menghiburkan, memberi inspirasi, dan menyatukan. Pergi dan fête Bulan Warisan Hispanik dalam gaya dengan Orang en Español!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 77 = 87

map