Oscar Harness Adam Rippon: I Love You

Biasanya, kita tenggelam melalui tuxedo yang kelihatan seperti karpet merah. Tapi syukurlah, penampilan Oscar Adam Rippon membuat kita perhatikan … Lihat saja bangunnya. Pemenang pingat Olimpik itu membuktikan bahawa saman hitam tidak perlu, baik, hanya saman hitam.

Tuxedo Moschino dilengkapi dengan tali leher yang berkilat dan yang paling penting-abah kulit. Sekiranya anda melihat dengan lebih dekat, anda akan melihat bahawa abah-abah itu juga terus merentasi reka bentuk bahu bulat pada blazernya (Suka saja? Cobalah versi T-shirt di sini).

BERKAITAN: Anda Perlu Baca Tweet Adam Rippon Terbaik

Jadi kenapa Rippon memutuskan untuk memakai baju pengantin untuk 2018 Oscars? Nah, mungkin dia merancang kejutan semasa pertunjukan. Mereka geser tambahan akan berguna jika ia perlu diangkat, betul?

Adam Rippon
Frazer Harrison / Getty Images

Atau mungkin dia cuba bercampur-campur di pinggir budak lelaki yang buruk di sebelah wajah malaikat itu. Penampilan ini pasti memberikan kita Lima puluh Shades of Grey getaran. Atau mungkin dia hanya melakukannya dengan nama fashunnn.

Kemas kini: Rippon ditimbang dengan memanaskan semangatnya yang kini terkenal di Twitter beberapa hari selepas debu Oscars diselesaikan, dan sikap fesyennya yang boleh dilakukan masih kuat. 

“Saya rasa fesyen adalah mengenai ekspresi diri dan saya memilih memakai apa yang saya pakai pada permaidani merah kerana saya berasa AF sejuk,” tulisnya. “Semua orang perlu mengambil risiko, berani, dan tidak memberi [emoji poop]. Ia sangat banyak keseronokan, terima kasih kepada pasukan saya untuk berpakaian saya dan membuat saya berasa seperti MF seksi.”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 2

map