Pagi Joe Cohost Mika Brzezinski Tidak Akan Membuat Kesalahan Wang Ini Lagi

Wang adalah kuasa, dan wanita tidak mendapat bahagiannya. Di Amerika, lelaki memperoleh 20 peratus lebih banyak daripada wanita, dan perbezaan itu lebih besar untuk wanita warna. Sekarang adalah masa untuk menutup jurang itu dan ini adalah wanita yang melakukannya.

“Wanita begitu baik mengetahui bila nilai mereka turun,” MSNBC Pagi Joe cohost Mika Brzezinski memberitahu InStyle betul-betul satu minggu sebelum Hari Adil Bersama 2018. “Kami sangat pandai menonjolkan kekurangan kami. Kami hebat untuk menonjolkan kelemahan kami. Kami sangat depresi dan prihatin terhadap apa yang orang fikir kita secara peribadi bahawa kita kehilangan masa untuk memanfaatkan nilai kita. “

Brzezinski perlu tahu. Hers adalah sebuah kisah yang, sejak dekad yang lalu, telah menegaskan ke legenda jurang upah jantina: Pada hari-hari awal Pagi Joe, dia mengingatkan, “Saya masih sangat berterima kasih kerana mempunyai pekerjaan yang saya tidak perhatikan tajuk utama di sekeliling saya, penarafan, kimia yang jelas antara [cohosts] Willie [Geist], Joe [Scarborough], dan saya, ‘t mendapati bahawa di mana-mana sahaja di televisyen. “Begitu bersyukur bahawa dia tidak menolak untuk dibayar lebih-sehingga satu hari, Brzezinski mendapati bahawa dia adalah yang paling rendah dibayar di kalangan rakan-rakannya dan Scarborough telah memperoleh pendapatan sebanyak 14 kali.

Dia memutuskan bahawa dia tidak akan mengecilkan dirinya selama satu minit lagi.

BERKAITAN: Pendekatan No-Bullshit Melissa McCarthy untuk Membuat Wang

“Ia memukul saya seperti satu batu bata: Saya terlepas apabila stok saya naik. Saya tidak akan terlepas lagi, “katanya. Brzezinski mengingat berlari ke pejabat penerbit, mengayunkan membuka pintu, dan memberitahu kepadanya: “Saya tahu ia agak lewat dan saya telah menandatangani kontrak saya. Tetapi inilah perjanjian itu-saya tidak akan datang untuk bekerja esok, okay? Tidak sampai kami menetapkan ini. “

Pada akhirnya, mereka melakukannya-walaupun ia tidak begitu mudah. Brzezinski merayu kepada ketua-ketua beliau dalam lima kesempatan yang berlainan tetapi dalam kesimpulannya menyedari mengapa yang pertama adalah kegagalan: dia meminta maaf kerana bertanya. Dia mengatakan bahawa dia tidak menyalahkan MSNBC melainkan dirinya sendiri, dan dia tidak akan membuat kesilapan yang sama sekali lagi.

Hari-hari ini, stok Brzezinski setinggi setinggi itu-dan dia tahu apa yang dia bernilai. Dia juga mengambil pengalamannya di dunia kerja dan menjadikannya platform untuk membantu wanita lain mengenali nilai mereka sendiri. Buku beliau Mengetahui Nilai Anda, telah dibebaskan pada tahun 2011 dan mendapat penerbitan semula (sebagai Tahu Nilai Anda) pada tahun ini-yang tidak menghindar dari bercakap tentang tweet Presiden Trump dari Jun lalu di mana dia memanggilnya “I.Q. rendah. Mika “dan berkata dia” pendarahan teruk dari wajah “pada perhimpunan sosial awal tahun ini.

VIDEO: Pagi JoeJoe Scarborough dan Mika Brzezinski Tunjukkan kepada kami cara Membuat Stail Fesyen

Presiden boleh mengharapkan beberapa kata tajam dari Brzezinski di halaman-halaman baru itu. “Trump berada di dalam buku kali pertama dan dia pastinya dalam buku ini kali kedua,” kata Brzezinski. “Saya memberikan pandangan yang sangat di sebalik beberapa perkara yang dia katakan dan dilakukan kepada saya dan Joe, di belakang layar yang menurun pada tweet facelift, dan obsesinya yang dilihatnya dengan rupa wanita, sifat yang merosakkannya presiden kerana ia berkaitan dengan wanita. “

Tetapi sementara Brzezinski lebih mengetahui bahawa wanita bekerja dengan sebuah dek yang disusun menentang mereka, dia juga percaya bahawa menjadikannya lebih penting untuk mengawal perkara-perkara dalam kuasa mereka bila mungkin. Dalam versi baru Tahu Nilai Anda, terdapat seksyen keseluruhan mengenai rupa dan bahasa tubuh- “bahagian yang kita boleh memiliki dan memenangi pertempuran, kerana dia telah membawa konsep manekin keseluruhan ini ke dalam perbualan Amerika mengenai wanita,” tambahnya. “Dan itu bukan wanita yang berjaya.”

BERKAITAN: Bagaimana Media Mogul Tina Brown Belajar untuk Berunding-dan Memiliki Bonus Juta-Dolar

Kedua-duanya Tahu Nilai Anda dan buku 2015 beliau Tumbuh Nilai Anda juga panduan panduan tembaga untuk mendapatkan apa yang anda mahu di tempat kerja-dan tidak ada gula-gula cara-cara di mana Brzezinski percaya wanita perlu meningkatkan dan mengawal keadaan mereka sendiri. Sebagai contoh: “Fleksibiliti dan separuh masa boleh menjadi perangkap paling palsu yang pernah anda jalani,” kata Brzezinski. Dia membawakan satu wawancara yang dilakukannya untuk pembebasan buku pertamanya, di mana seorang editor majalah mengakui untuk menyewa wanita separuh masa kerana dia tahu dia akan mendapat kerja sepenuh masa daripada mereka pula.

“Wanita berlebihan secara alamiah. Kami ingin memastikan bahawa kami telah melakukan segala-galanya sepuluh kali lebih banyak, terbalik, di sekelilingnya, jadi jika kita bekerja peluang sambilan adalah sifat kita masih memberikan kerja sepenuh masa, “kata Brzezinski sekarang. “Jadi saya hanya akan memotong untuk mengejar semua perkara ini: Anda akan bekerja sepanjang masa. Anda akan mendapat kerja. Dapatkan nilai anda dari get-go. Keluarkan fleksibiliti-tetapi dibayar. “

Sebahagian daripada berbuat demikian adalah untuk memutuskan untuk tidak mengagakinya tentang peranan yang dirasakan peranan atau merendahkan potensi anda untuk menyumbang dari awal lagi. “Saya fikir kita cenderung menggerunkan otak kita mengenai isu-isu seperti fleksibiliti ke tahap yang kita dengar kerja itu fleksibel dan kemudian kita ambil,” tambahnya. “Awak tahu tak? Jadikannya berfungsi. Sekiranya anda membawa nilai yang besar kepada meja, mereka akan membuatnya berbaloi untuk anda. “

BERKAITAN: Gangguan Seksual Memperpanjang Jurang Gaji

“Sudah tentu, saya menyokong apa-apa dasar yang membantu tahap permainan,” katanya sambil menambah bahawa tidak mungkin kita akan melihat dasar-dasar seperti yang keluar dari pentadbiran ini. “Telah berkata bahawa: Wanita perlu meningkatkan dan memenuhi cabaran. Jalankan untuk pejabat. Leverage nilai mereka. Berunding secara berkesan untuk diri mereka sendiri. Langkah di luar diri mereka dan belajar bercakap di depan umum. Mempelopori diri mereka di setetes dan tidak mengharapkan sesiapa untuk melakukannya untuk mereka-itulah bahagian yang saya sayang, kerana itu adalah bahagian saya yang dapat mengubah realiti anda hari ini, secara literal dalam 24 jam akan datang. “

Jadi, walaupun benar-benar ada banyak kerja di hadapan wanita-dan men-hadapan di depan struktur untuk menangani isu-isu ketidakadilan membayar, Brzezinski telah menjadikannya misi untuk memastikan wanita mempunyai semua sumber untuk melakukan apa yang mereka mampu untuk diri mereka sendiri.

“Wanita terlepas begitu banyak kali, dan kemudian selama beberapa dekad kita mendapati diri kita dipisahkan oleh puluhan ribu, beratus-ratus ribu, atau bahkan berjuta-juta dari rakan-rakan lelaki kita.” Harapannya? Itu, selepas dia mengendalikan, mereka tidak akan terlepas masa itu lagi.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + = 8

map