Pakaian Bergaya untuk Berpakaian untuk Pengijazahan Itu Bukan Sendiri

Musim tamat pengajian adalah ke atas kami! Sekiranya anda mempunyai graduan senior dalam hidup anda, kemungkinan anda akan menuju kampus di dekat, masa depan yang dekat. Sama ada majlis itu untuk sekolah menengah, sarjana, atau pelajar siswazah, ia akan menandakan satu peristiwa penting; Walau bagaimanapun, sebagai peserta, bukan masa anda bersinar.

Matlamatnya adalah untuk memilih fekaman yang sesuai yang bersalah di sisi demure-setara dengan pakaian untuk bayi atau mandi pengantin, atau perkahwinan. Tetapi itu bukan untuk mengatakan anda tidak boleh bersenang-senang! Walaupun graduan tidak lama lagi akan berpakaian dengan topi dan gaun seragam, anda boleh menunjukkan sokongan untuk adik-beradik, rakan, atau saudara anda yang menerima diploma dengan wajah perayaan.

Lihatlah pakaian kami di atas (dari florals florals hingga pinks manis) yang akan menjaringkan markah tinggi di kalangan rakan sebaya dan janji fakulti!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 47 = 52

map