Pakaian Slip Sexy Rihanna Adalah Pemandangan Selepas Parti Sesuai untuk Puteri

Apa yang anda lakukan apabila anda menghabiskan malam yang diikat dengan gaun Giambattista Valli Haute Couture yang besar? Anda lepaskan, dengan serta-merta.

Sama seperti seluar jeans kurus yang ketat, anda tidak boleh menunggu untuk membuang tanah dan mengucapkan selamat tinggal, Rihanna mempunyai momen permadani biru bersinar di Valerian perdana pada hari Isnin di London dan kemudian berubah menjadi sesuatu yang jauh lebih selesa. Keputusan? Kesempurnaan.

Rihanna Silver Dress
Ricky Vigil M / Getty

Seperti mana-mana daripada kita, RiRi memukul kelab itu (baca: selepas parti) di St Martins Lane Hotel di London selepas malamnya yang besar dan memakai pakaian seksi Nili Lotan perak. Sandal Sergio Rossi itu elegan dan komplementer yang bagus untuk kelihatan monokrom. Dia termasuk beg Prada-tali berlapis tali pinggang yang ditutupi di sini, mantel Prada logam di luar sana.

Tidak seorang pun gagal membuat kenyataan, dia juga memberi kami pratonton projek seterusnya: pertunjukan kecantikan utama. Dalam siaran Instagram, RiRi menandakan foto dirinya memakai bibir merah dan kemuncak yang mengagumkan (lihat pada itu BERSINAR!) dengan @FentyBeauty, satu jenama yang dia telah mengusik secara misteri dengan slogannya, “Generasi Baru Kecantikan.”

@fentybeauty #NewGenerationOfBeauty Coming … Fall ini!!!!

Pos yang dikongsi oleh badgalriri (@badgalriri) pada

BERKAITAN: Bella Hadid melepaskan absnya semasa berlari di N.Y.C.

Kali depan anda ingin mengucapkan selamat tinggal kepada couture, hello untuk menghibur, memukul kami, gadis.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

44 + = 49

map