Pakaian Terkini Jessica Biel Buktikan Dia Pro di Pengantin Makan Malam

Walaupun banyak bintang Hollywood suka mengambil pendekatan yang santai dengan pakaian berpakaian luar, Jessica Biel lebih suka menyuntik dosis fesyen ke dalam rutin hariannya.

Pada hari Rabu, ibu berusia 34 tahun untuk cutie kecil Silas Randall Timberlake menghantam jalan-jalan sibuk LA dalam pakaian kencang neutral yang sempurna untuk menjalankan tugas. Biel menyimpannya dengan mudah dan melemparkan sepasang celana jeans mencuci gelap dengan billowy baju kelabu V-leher. Pasti, tiada apa-apa yang baru mengenai gabungan jeans-dan-tee, tetapi pelakon itu mengangkat pakaiannya dengan jaket yang dipotong, seperti tweed dan dua kalung loket.

Semasa dia tersenyum untuk kamera, Puan Justin Timberlake juga menggegarkan cermin mata hitam yang besar, beg tangan tali pinggang, dan apa yang kita anggap sebagai makan tengah hari dalam beg kertas coklat klasik. Jangan fikir hari yang dibelanjakan di bawah matahari SoCal panas merosakkan getah kecantikan Biel. Dia berjaya bersinar dengan rupa semula jadi yang terdiri daripada bibir bogel dan updo kasual.

BERKAIT: Adakah Bintang Paling Bergaya Celine Dion 2016? A Lihat Transformasi Fesyen Terkini Diva

Ini satu pasti kemenangan gaya jalanan. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

34 − = 25

map