Pakaian Velvet Red Ashley Graham Adalah Pakaian Percutian Sempurna

Sekiranya anda memerlukan inspirasi untuk pakaian percutian anda tahun ini, Ashley Graham boleh memberi anda beberapa petua! Model berusia 28 tahun itu memukul permaidani merah pada acara VH1 Divas Holiday malam tadi, dan pakaian mini beludru merahnya menggabungkan beberapa trend terbaik musim ini.

Graham tiba di bash “Unsilent Night” yang memakai pakaian merah jambu yang memeluknya dengan sempurna. Pakaian itu memaparkan hem pertengahan paha, lengan panjang, dan turtleneck kecil, menunjukkan hanya jumlah yang tepat pada kulit. Yang pertama Sukan Illustrated model berpasangan dengan sandal hitam-dan-emas dan anting-anting emas yang berani, dan dia melipat rambutnya di belakang telinganya untuk melihat rupa fesyen. Graham memilih untuk mencocokkan solek mata merah dan bibir merah jambu cahaya untuk menarik pakaian bersama-sama.

Dia bukan satu-satunya diva yang mempunyai permaidani merah. Acara VH1 turut dihadiri penyanyi dan model. Mariah Carey berada di sana memakai gaun merah jambu panjang yang mengagumkan, dan Chaka Khan mengguncang anemon kulit yang tegang untuk malam itu. Jika anda mahu melihat semua penampilan yang hebat, persembahan menunjukkan pada 5 Disember, tetapi sehingga itu, terdapat beberapa gambar untuk memegang anda.

Tunduk, �� @MariahCarey pada karpet merah di # VH1Divas! Tangkap MON pada 9 / 8c!

Foto dihantar oleh VH1 (@ vh1) pada

BERKAITAN: Ashley Graham mengenai Parti Berpakaian, Plus-Ones, dan Kuasa Pakaian Merah

#ICON @chakaikhan telah tiba dan mempunyai kita seperti ������! Jangan terlepas dia di # VH1Divas Isnin ini pada 9 / 8c!

Foto dihantar oleh VH1 (@ vh1) pada

Masuk ke dalam ❄️ WINTER WONDERLAND ❄️ dengan @iamjojo! Lihat pengalaman #BTS # VH1Divas JoJo pada snapchat sekarang dan jangan lewatkan VH1 Divas: Night Unsurent MON DEC 5 pada 9 / 8c! ��: @hannahluxdavis | dibawa kepada anda oleh @att

Video yang disiarkan oleh VH1 (@ vh1) pada

VIDEO: Ashley Graham Berkongsi Produk Rambut Fave Her

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 51 = 57

map