Pameran Kim Kardashian Pameran Pertama Peter Dundas untuk Roberto Cavalli pada Met Gala 2015

Kim Kardashian membuat sejarah fesyen malam tadi pada Met Gala 2015: Dia memandang dengan pakaian Roberto Cavalli yang semata-mata yang tidak hanya berpaling setiap kepala di permaidani merah, tetapi juga merupakan reka bentuk sulung rasmi untuk pengarah kreatif yang baru dilantik, Peter Dundas.

Dundas, yang sebelum ini direka untuk Emilio Pucci, tidak mengecewakan dengan ciptaannya untuk Puan Kanye West. Gaun putih yang mengilap itu mempunyai sulaman yang rumit, dipenuhi dengan kereta api berbulu yang dramatik, dan mencerminkan rumah bayangan bayangan ciptaan Cavalli yang lancar. 

BERKAITAN: Bintang Terkenal dan Bintang dari Bola Bertemu 2015

Tidak hairanlah bahawa Kardashian bekerja dengan Dundas untuk membuat kenyataan. Bakat multi-hyphenate telah mendapat kelulusan dalam bulatan dalaman fesyen dalam beberapa tahun kebelakangan ini, bekerja pada pakaian adat dengan Balmain, Givenchy, dan Margiela, untuk menamakan beberapa. Kardashian kelihatan gembira dengan hasilnya, dan mengambil Twitter untuk berbangga:

PHOTOS: Lihat Semua Tapak Liar dari 2015 Met Gala

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 40 = 43

map