Pan Star Levi Miller Berpakaian sebagai Peter Pan Way Sebelum Memainkan Peranan Onscreen

Bagi Levi Miller, mendarat peranan Peter Pan adalah mimpi yang menjadi kenyataan. Pelakon Australia berusia 13 tahun mengambil peranan budak lelaki yang enggan membesar Pan, prequel kepada kisah klasik yang menjejaki teater pada hari Jumaat. Tetapi ketika wataknya mahu terus menjadi anak selama-lamanya, Miller sudah menikmati masa remaja. “Sukar untuk bermain watak yang dikenali ramai orang,” katanya baru-baru ini InStyle apabila kami mendapat sekejap dari pemandangan dari filem. “Terutama kerana semua orang tahu sekurang-kurangnya sesuatu tentang Peter Pan.”

Miller telah menjadi peminat lama watak itu-dan bukan kali pertama dia mendapat pakaian untuk memainkannya. “Ketika saya berumur enam atau tujuh tahun, saya melakukan persembahan semula watak ini di mana saya membaca sebuah monolog dari Peter Pan,” katanya. “Saya mendapat pakaian Peter Pan yang lengkap dan membuat satu perenggan kecil dari skrip-dan saya akhirnya memenangi anugerah untuknya.”

Walaupun ia seolah-olah dia sudah bersedia untuk peranan ini seumur hidupnya, menuju Neverland di skrin besar adalah permainan changer untuk Miller. Sebagai permulaan, dia dapat melakukan bersama beberapa pemain veteran, termasuk Hugh Jackman, Rooney Mara, dan Garrett Hedlund. “Ia hebat bekerja dengan mereka,” kata Miller. “Mereka semua sangat cantik-dan itu hanya senang.”

BERKAITAN: Reese Witherspoon Tetapkan untuk Mainkan Tinker Bell dalam Filem Live-Action Baru Peter Pan

Apabila dia tidak menggambarkan budak lelaki yang boleh terbang di atas skrin, Miller masih berjaya untuk terus sibuk. “Saya mendaki gunung dan tenis,” katanya. “Saya juga mula belajar gitar, yang merupakan sesuatu yang saya mahu lakukan.” Judul lain yang boleh ditambah kepada Miller? Model. Dia membuat kemunculan landasan pacunya dalam pertunjukan Fashion Children’s Ralph Lauren pada bulan Ogos, dan dia juga membintangi kempen memakai kanak-kanak musim gugur / musim sejuk Polo Ralph Lauren 2015.

Saya berharap malam tidak pernah berakhir … ❤️ #RLkids #Repost @ralphlauren · · · Catwalk Newfoundland: @levizmiller dan rakan landasannya Lucy bersenang-senang di rancangan fashion #RLKids malam ini

Foto yang disiarkan oleh Levi Miller (@levizmiller) pada

 

Tetapi jangan bergantung pada Miller menjadi perlawanan tetap di catwalk dalam masa terdekat. “Saya pasti mempunyai hubungan kuat dengan Ralph Lauren, kerana saya telah membuat banyak kawan di sana,” katanya. “Tetapi saya suka menjadi pelakon-dan saya rasa itulah yang saya mahu.”

Pan hits teater pada hari Jumaat, Oktober 9. Semak treler di bawah.

 

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 83 = 88

map