Pandangan Pertama Minggu Fesyen Paris Kim Kardashian West Is Sheer, Jelas sekali

Paris, bersiap sedia untuk Kim Kardashian West.

Mogul perniagaan dan ibu kedua tiba di City of Love Rabu dan membuat penampilan pertama Paris Fashion Week yang tidak dapat dilupakan, ketika dia melangkah keluar bersama ibunya Kris Jenner dan teman lelaki Jenner, Corey Gamble.

The Queen of Sheer memakai rok semata-mata dan jaket belang belang di atas bra bandeau hitam dan seluar dalam hitam pinggang tinggi, untuk menutup apa yang selebihnya pakaian tidak boleh. Dia berpasangan dengan kasut tumit perak dan mata smoky tanda tangannya. Jaket itu berkumpul sedikit di hadapan untuk membuat kelihatan lebih jelas, tetapi apabila ia datang kepadanya, ini adalah satu lagi pakaian klasik Kim Kardashian Barat.

The Menjaga dengan Kardashians bintang baru-baru ini mengambil alih tapak web dan aplikasinya untuk menerangkan obsesinya. Dalam jawatan bertajuk, “Sheer Nipple Vibes,” Kardashian West menulis, “Saya selalu menyukai semata-mata saya tidak hanya GAF, LOL.”

WATCH: Kim Kardashian’s Best Beauty Moments

BERKAITAN: Kim Kardashian Menonjolkan Rajah Hourglassnya dalam Pakaian Tepat

Trend ini diharapkan akan tinggal di Paris untuk tempoh fesyen penuh minggu, dan kemungkinan akan terus melangkah keluar dalam pakaian kontroversial. Tetapi hey, apa fesyen minggu tanpa sedikit drama, betul?

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

4 + 5 =

map