Panduan GIF: Cara Layer Stackable Cincin

Lapisan tidak lagi terhad kepada pakaian anda sahaja. Memuatkan banyak jari dengan cincin yang banyak adalah cara yang menarik untuk mencapai kesan pelapisan maksimum. Untuk mengekalkan trend, anda perlu menjaga rupa anda bersih dan padutetapi tidak terlalu padan. Jadi cari cincin yang nipis, cantik berbanding gaya yang tebal dan bergaya yang anda mahu kelihatan halus. Dan ingat bahawa kadang-kadang, satu sudah cukup. Anda boleh memakai cincin midi floater dan tidak ada lagi pada satu jari dan kemudian menimbun gaya yang cantik pada yang lain. Untuk lebih banyak petua tentang bagaimana untuk memajukan rupa, baca terus untuk petunjuk utama terus dari Dana Avidan-Cohn, InStyleeditor kanan / wartawan digital.

1. Tentukan logam emas, naik emas, atau perak-dan kemudian bermain dengan tekstur.

2. Anda tidak memerlukan cincin pada setiap jari dan anda tidak perlu memadankan tangan anda, contohnya anda boleh memakai hanya satu cincin ibu jari.

3. Cari cincin dengan butiran khusus seperti batu kecil atau kristal untuk menambah variasi.

4. Tukar! Anda boleh mencampur dan mencocokkan sehingga anda mencari kombo yang anda suka.

5. Beli beberapa gelang dari satu jenama. Membeli beberapa pada satu masa akan membantu kerja campuran dengan lebih baik.

Teruskan membaca untuk berbelanja rupa!

070914-how-to-stack-rings-gif-480.jpg
Alex Menetap untuk InStyle.com

Tangan kiri: Luv Aj set cincin stackable, $ 55, luvaj.com (pinky); Sarah Chloe berlian band, $ 398, sarahchloe.com (jari cincin, atas); Catbird cincin berpintal, $ 64 untuk set, catbirdnyc.com (jari cincin, bawah); Catbird opal roll drop cincin, $ 198, catbirdnyc.com (jari tengah); Cincin rantai Catbird, $ 68 untuk dua, catbirdnyc.com (jari telunjuk); Sarah Chloe band emas, $ 49, sarahchloe.com (ibu jari).

Tangan kanan: Cincin lulat mini LuvAj, $ 31, luvaj.com (jari telunjuk, atas); Sarah Chloe band emas, $ 49, sarahchloe.com (jari telunjuk, bawah); Cincin rantai Catbird, $ 68 untuk dua, catbirdnyc.com (jari tengah); Luv Aj set cincin stackable, $ 55, luvaj.com (jari cincin); Catbird cincin berpintal, $ 64 untuk set, catbirdnyc.com (pinky).

Ikuti Dana di Twitter (@InStyleDana) untuk nasihat fesyen yang lebih pakar dan dapatkan lebih banyak lagi tutorial dari bahagian bagaimana kami.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

48 − = 38

map