Panduan Girls College untuk Alternatif Backpack Chic

Dengar gadis-gadis, semester depan adalah betul-betul di sudut. Walaupun anda mungkin mempunyai kasut, hiasan bilik asrama, dan sebagainya, salah satu pembelian yang paling penting yang boleh anda buat pada tahun ini adalah beg yang akan anda bawa bersama dengan anda dari kelas ke kelas. Jika anda bosan dengan ransel, terdapat banyak pilihan yang berlainan di pasaran.

Anda boleh memilih tote kanvas dengan frasa yang nakal, atau, jika anda ingin mengambil laluan yang lebih canggih, memilih gaya kulit atau betis. Mana-mana sahaja yang anda pilih, anda akan menemui gaya yang sesuai untuk anda di bawah.

RELATED: Sneakers Bergaya untuk Menendang Musim Kembali Ke Sekolah

Jika Perhatian Anda Canggih

Backpack Alternatives embed 1
Kesopanan

Beli ia: 1. Marc oleh Marc Jacobs, $ 438; nordstrom.com. 2. 3.1 Phillip Lim, $ 750; nordstrom.com. 3. Frye, $ 528; nordstrom.com. 4. Elizabeth dan James, $ 645; nordstrom.com. 5. Zara, $ 70; zara.com. 6. Rumah Kemiskinan oleh Rian, $ 65; nordstrom.com. 7. Mangga, $ 60; mango.com.

BERKAITAN: Obsesi Membeli-belah Kembali ke Sekolah: Kolaborasi Eleen DeGeneres dengan GapKids

Jika Perhatian Anda Sihat

Backpack Alternatives embed 2
Kesopanan

Beli ia: 1. H & M, $ 15; hm.com. 2. Dogeared, $ 32; nordstrom.com. 3. Kate Spade New York, $ 25; nordstrom.com. 4. Reka bentuk Tri-Coast, $ 12; nordstrom.com. 5. Madewell, $ 168; madewell.com. 6. J. Crew, $ 178; jcrew.com. 7. Ban.Do, $ 20; nordstrom.com.

BERKAITAN: 14 Filem Back-to-School yang Memperolehi Lurus A untuk Gaya

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

74 − = 66

map