Paris Hilton Debutkan Warna Rambut Brendi Paling Popular

Itu bukan platinum tandatangan Paris Hilton yang terkenal, yang baru sahaja sampai di tengah tengah bahagia antara berambut perang dan si rambut coklat. Walaupun perubahan itu tidak terlalu dramatik, ia pasti ada.

Minggu ini di Kertas Majalah Runway Benefit untuk Yayasan Make-a-Wish, bintang melanda permaidani merah dalam warna gelap, yang semacam membuang dinamik Gigi Hadid bergegas jalan. Anda tahu, berambut pirang dalam beberapa tetapan cahaya, dan coklat pada orang lain. Kemudian pada malam itu, Hilton melanda landasan dalam pakaian merah jambu pastel yang dibentuk seperti busur besar, dilengkapi dengan tiara, seperti yang anda lakukan.

Paris Hilton
Amy Graves / Getty Images

BERKAITAN: Paris Hilton Mempunyai Talian Makeup yang Anda Tidak Tahu Mengenai

Mungkin itu langkah bayi ke bahagian gelap. Sepanjang musim panas, Hilton bermain dengan emosi apabila dia mendedahkan bayangan si rambut coklat yang mendalam, mendorong kita untuk berfikir bahawa berambut perang perempuan berambut tangan itu tidak lagi. Sudah tentu kelihatan hebat, tetapi akhirnya menjadi satu hari perjanjian kerana lapisan berambut perangnya hanya bersembunyi di bawah rambut palsu. Melihat masa kini, walaupun halus, pastinya berlepas dari nada flaxennya yang biasa, belum lagi, perubahan yang dialu-alukan untuk iklim sejuk yang akan berlaku.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

11 + = 20

map