Paris Hilton Hilang Cincin Pertunangannya $ 2 Juta

Apabila Paris Hilton terlibat dengan tunangan Chris Zylka pada awal tahun ini, cadangan itu mempunyai semua penanda dongeng-masa yang sempurna, suasana yang indah, dan, tentu saja, banyak yang dibincangkan mengenai $ 2 juta cincin pertunangan.

Dengan pelukis seperti itu di tangannya, sukar untuk terlepasnya, tetapi Hilton menakutkan pada awal pagi Jumaat ketika ia terbang dari jarinya ketika dia menari di sebuah kelab di Miami. Cincin 20 karat gergasi itu hilang apabila DJ British Di Atas & Beyond bermain di kelab Mana Wynwood, yang dengan jelas melemparkan pesta ke dalam kegilaan carian. 

Reporter PR Hilton mengesahkan InStyle bahawa Hilton kehilangan cincin itu, tetapi bersyukurlah cerita itu mempunyai akhir yang bahagia.

Paris Hilton ring stolen - Lead
parishilton / Instagram

“Kisah itu benar, dia kehilangannya dan mendapatinya!” mereka berkata. Hilton tweeted tentang kejadian hari kemudian, meletakkan apa yang berlaku kepada kata-katanya sendiri.

“Cincin itu begitu berat dan besar ketika saya sedang menari itu secara harfiah melepaskan jari saya ke dalam baldi ais beberapa meja. Terima kasih Tuhan dengan beberapa keajaiban tunang saya menemuinya sebelum orang lain melakukan dan kemungkinan besar tidak akan kembali Saya sangat bernasib baik! ” 

Berita ini pada asalnya dilaporkan oleh Halaman Enam, yang terperinci akaun kehilangan dan pencarian yang lebih luas di kawasan VIP kelab itu. Pencarian itu tidak sia-sia. Mereka mendapati cincin dalam baldi ais dua meja ke bawah, jadi semuanya baik yang berakhir dengan baik. 

BERKAITAN: Paris Hilton Adalah Cinta dan Ingin Memberitahu Anda Semua Tentang Ini

Di atas & Beyond, DJ British yang bermain malam itu, juga menghantar mesej manis kepada Hilton setelah situasi itu ditinggalkan.

Semoga keselamatan Hilton 24/7 yang diupah untuk melindungi cincinnya akan terus memerhatikannya pada masa akan datang. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

58 + = 65

map