Parti Oscars 2016 Elton John Bertukar Ke Satu Malam Lewat Liar

“Kami suka Elton. Dia hebat. Dan komitmennya terhadap amal sangat luar biasa, “kata Mariah Carey, ketika dia melangkah ke dalam pesta tontonan Oscar Yayasan AIDS Elton John Tahunan ke-24. Penyanyi lagu legendaris bukanlah satu-satunya yang tidak sabar-sabar melihat tuan rumah dalam tindakan. Disokong oleh Bulgari, pesta tontonan telah menjadi tempat di mana bintang-bintang terpanas dalam muzik, TV, dan filem berkumpul di bawah bumbung sebuah khemah besar di West Hollywood Park, untuk bukan hanya melihat 88th Anugerah Akademi dan menyokong sebab tetapi juga untuk menikmati persembahan muzik epik.

Sepanjang siaran selama empat jam, para tetamu seperti Sheryl Crow, Hilary Swank dan Lana Del Rey menikmati makan malam lima hidangan dekaden oleh Chef Gordon Ramsay sambil memancarkan kemenangan hari ini dengan segelas gelas Hatt et Söner. Saya suka pesta ini kerana kita mendapat sedikit liar di sini, “kata Dita von Teese dalam pakaian merah oleh Zac Posen, yang juga tarikhnya untuk malam itu. “Ia jenis kesalahan yang tidak di Oscars [yang ada di sini]. Kami minum, kami berteriak perkara di skrin, dan ia menyeronokkan!” 

Setelah bahagian malam yang lebih formal selesai, lampu-lampu telah redup dan parti sebenar bermula. Ketika tuan rumah sendiri mengambil panggung untuk set 10-lagu, mantan Menari dengan Bintang Rakan-rakan Kym Johnson dan Carson Kressley menggemari “Looking Up” sementara pasangan baru Ed Weeks dan Bellamy Young berkongsi ciuman (atau dua) kepada “Penari Kecil”. Pada masa Elton mendapat “Rocket Man,” Dave Grohl telah membuatnya yang Oscar, di mana beliau melakukan segmen In Memoriam, kepada parti itu.

PHOTOS: Di dalam Parti-parti Paling Hangat Malam Oscar

“Ini adalah malam yang gila yang hebat, “kata Elton sambil menutup acara itu dengan pihak kegemaran” Saturday Night’s Alright. “Mari kita katakan bahawa parti itu adalah satu kejayaan yang menggembirakan, seluruh orang ramai berada di kakinya. telah: Acara itu menaikkan $ 6.2 juta untuk tujuan itu, naik $ 400,000 dari tahun lepas. Walaupun selepas Elton dan suaminya David Furnish membuat perjalanan mereka ke Vanity Fair selepas parti, tetamunya tetap bertahan, menjadikannya terlambat malam. “Seperti yang sepatutnya, betul?” Kanak perempuanAndrew Rannells, dalam tuksanya J. Crew putih, bertanya secara rhetori InStyle. Kita tidak boleh bersetuju lagi.  

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

11 − 6 =

map