Pasangan Hal Ehwal IRL ini Pembungkusan di PDA di London

Perkara yang tidak dikenali bintang Natalia Dyer dan Charlie Heaton masih belum mengesahkan percintaan mereka di luar skrin, tetapi tindakan mereka memberitahu kita semua yang perlu kita ketahui. Beberapa pasangan pada layar dan BFF yang diumumkan sendiri telah dibungkus pembungkusan di PDA di London, termasuk berkongsi ciuman yang penuh semangat di depan mata.

Heaton, yang memainkan Jonathan di rancangan Netflix, juga nampaknya seorang pemuzik yang berbakat dan telah menempah pertunjukan dram di London. Dyer, yang memainkan watak cinta Nancy, menyokong bintang bersama beliau dalam prestasinya, dan dilihat memeluknya selepasnya.

Natalia Dyer Charlie Heaton
TheImageDirect.com

Heaton juga merancang merancang ciuman ghairah pada bibir Dyer dalam foto ini yang benar-benar kelihatan rom-com yang layak.

Natalia Dyer Charlie Heaton
TheImageDirect.com

Bulan lepas, Dyer memberitahu Instyle bahawa dia “suka” bintang co-nya, walaupun dia tidak akan menyatakan bahawa kedua-dua mereka dalam hubungan. “Kami semua sangat rapat. Joe [Keery] Charlie, dan saya, kami kawan terbaik, “katanya.

BERKAITAN: Natalia Dyer Tidak Memandang Nancy Seperti di Nancy Perkara yang tidak dikenali Musim 2 Premiere

“Kami berada di sana selama kira-kira setengah tahun di Atlanta. Kita semua tiga bergaul dengan satu sama lain, jadi kita semua mendapat sangat, sangat rapat. Saya benar-benar mencintai semua orang itu. Mereka sedang bertebaran. “

Dalam kes ini, tindakan bercakap lebih kuat daripada perkataan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

63 − 53 =

map