Pasukan Daya dan Charlie Puth Sehingga Umumkan Line Jingle Ball 2016

Hari ini, stesen radio hit New York City, Z100, secara rasmi mengumumkan barisan bintangnya untuk konsert 2016 iHeartRadio Jingle Ball dengan bantuan daripada pemuzik Charlie Puth dan Daya.

Berharap untuk melihat Ellie Goulding, Justin Bieber, Ariana Grande, The Chainsmokers, Meghan Trainor, Diplo, Lukas Graham, serta penampilan tetamu istimewa dari Niall Horan di peringkat Madison Square Garden pada 9 Disember, bersama dengan Puth dan Daya, yang pasti untuk melakukan hits masing-masing “We Do not Talk Anymore” dan “Sit Still Look Pretty.”

Kami terpaksa duduk bersama artis-artis berbakat sebelum mereka mengambil panggung Z100 di New York City, dan bercakap tentang pertunjukan terbaru Puth sebagai mentor tetamu Suara serta album baru Daya Duduklah masih kelihatan cantik, yang baru sahaja jatuh minggu lepas.

“Itulah keseronokan gila,” Puth menyuarakan pengalamannya dalam pertandingan nyanyian itu. “Saya sangat selesa … dalam bidang persekitaran pembinaan, di mana anda perlu mengatur rekod dan meletakkan mereka bersama-sama,” katanya. “Saya suka berada di belakang tabir, saya fikir ia hanya keren bahawa terdapat rancangan TV di Amerika yang mempamerkan penyatuan lagu.”

Mengenai kerjasama impiannya, Puth berkata tanpa ragu-ragu, “James Taylor,” sebelum menyebut beberapa idola muzik lain seperti Baby Face dan Celine Dion yang dia jumpai beberapa minggu lalu dan “meleleh” dalam kehadirannya yang mengagumkan.

WATCH: 5 Perkara Yang Tahu Mengenai Charlie Puth

Daya menggambarkan album barunya sebagai “jenis [muzik] pop dan elektronik bersama-sama,” jelasnya. “Saya ingin menggunakan lebih banyak elektron [dengan album baru] … dan saya bekerja dengan banyak pengeluar baru yang saya teruja, dan mencipta beberapa lagu baru yang hebat. “

Penyanyi lagu “Hide Away” juga baru-baru ini dicalonkan untuk Anugerah Muzik Amerika untuk kerjasamanya dengan The Chainsmokers pada lagu yang gila-gila “Jangan Biarkan Aku Bawah.” “Ia benar-benar menyeronokkan,” katanya. “Mereka lelaki yang hebat, mereka sangat bersenang-senang untuk bergaul dengan … mereka menjangkau saya seperti setahun yang lalu dan saya mendengar lagu sekali dan benar-benar jatuh cinta dengannya, jadi ia adalah semula jadi bagi saya dan Saya sangat berbangga dengan cara ia pergi. ” Seperti yang sepatutnya!

BERKAITAN: Tonton Selena Gomez dan Charlie Puth Melakukan Duet Mereka “Kami Jangan Bicara Lagi” Live for the First Time

Tahniah kepada Puth dan Daya mengenai prestasi yang mengagumkan. Kami tidak sabar untuk melihat kedua-dua mereka mengambil peringkat Jingle Ball pada bulan Disember!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 27 = 37

map