Pasukan Pasangan Olimpik Perancis Meluncur ke Ed Sheeran, Kerana Mengapa Tidak?

Kadang-kadang pesaing Olimpiade mencapai kejayaan sukan yang luar biasa seperti yang kita lihat dengan kagum dan masa-masa lain mereka seperti kami, menjejakkan kaki ke Ed Sheeran. Hanya apabila mereka melakukannya, ia berada di peringkat antarabangsa untuk penonton berjuta-juta.

Pasangan pasang skuad Perancis, Vanessa James dan Morgan Cipres menyampaikan program pendek mereka di Pyeongchang pada hari Selasa, dan mereka mengambil ais untuk lagu oleh Sheeran yang dipanggil “Make It Rain.”

TK
MLADEN ANTONOV / Getty

Walaupun pilihan muzik mungkin kelihatan tidak konvensional apabila dibandingkan dengan pesaing mereka (pasukan China kini dalam skuad pertama untuk “Hallelujah” oleh Leonard Cohen manakala pasukan Amerika meluncur ke “Come What May” dari muzik Moulin Rouge), ia tidak luar biasa bagi Perancis. Hanya pada tahun lepas, James dan Cipres meluncur ke “Earned It” The Weeknd di a Lima puluh Shades of Gray-rutin bertemakan, lengkap dengan pakaian seperti perhambaan dan gerakan yang akan menjadikan Christian Grey sendiri terhenti.

Ini adalah tahun bersejarah Olimpik yang bersejarah ketika datang ke muzik kerana Pyeongchang merupakan Olimpik pertama yang membolehkan skaters untuk bersaing dengan muzik dengan lirik, dan satu melihat pasukan pasangan Perancis menunjukkan bahawa atlet mengambil kesempatan penuh.

TK
JOE KLAMAR / Getty

BERKAITAN: Rancangan Hari Valentine Pasangan Berkahwin ini Termasuk Meluncur di Sukan Olimpik Bersama

Peraturan-peraturan yang mengelilingi kebebasan untuk memilih lebih banyak muzik tidak konvensional menjadi lebih fleksibel sejak 2014 apabila Kesatuan Skating Antarabangsa memberi kebenaran untuk bermain muzik dengan lirik. Walau bagaimanapun, peraturan itu tidak berkuat kuasa sehingga selepas Sukan Olimpik Musim Sejuk Sochi 2014, jadi 2018 adalah tahun pertama di mana ia telah diterjemahkan ke Sukan Olimpik.

James dan Cipres kini berada di tempat keenam selepas program pendek dan mereka akan meluncurkan program percuma kepada “Bunyi Kesunyian” yang disusun oleh M. Rodriguez pada malam Rabu untuk menentukan penempatan Olimpik keseluruhan mereka. Dengan melemparkan quad salchow yang dirancang untuk program itu, satu perkara pasti: Walaupun tanpa muzik Ed Sheeran, rutinitas mereka tidak akan membosankan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

24 − = 18

map