Pegang, Telah 15 Tahun Sejak Jake Gyllenhaal Menawan Kami di Bubble Boy-Baca Wawancara InStyle 2001 dengan Star

Dia telah menjadi Jarhead, Nightcrawler, dan Southpaw, tetapi kemungkinan bahawa peranan yang paling rendah oleh Jake Gyllenhaal berlaku sebelum dia memotong enam pek. Percaya atau tidak, hari ini menandakan 15 tahun sejak pelakon membintangi klasik kultus konyol, Bubble Boy, dan kami tidak dapat membiarkan ulang tahun berlalu tanpa kilas balik filem sedikit.

Premis filem itu jauh seperti yang dicadangkan oleh tajuk itu, tetapi Gyllenhaal membawa kecanggungan dan daya tarikan kepada peranan yang akan jatuh rata bagi orang lain. Jika anda memerlukan penyegar semula, bintang itu memainkan Jimmy Livingston, seorang lelaki yang canggung tetapi menggemaskan yang pada dasarnya alergi kepada segala-galanya, memaksa dia menjalani kehidupan dikuarantin, anda meneka, gelembung sebenar. Tetapi apabila cinta hidupnya, Chloe, yang dimainkan oleh It Girl dari permulaan awal Marley Shelton, berangkat untuk berkahwin, Jimmy memasuki dunia sebenar buat pertama kalinya untuk cuba memenanginya kembali dan kegembiraan berlaku.

Walaupun Bubble Boy tidak mendapat yang sama (atau mana-mana) pujian kritikal seperti filem Gyllenhaal yang paling berkesan (Brokeback Mountain, Banduan), ada sesuatu yang menawan apabila melihatnya menunjukkan keceriaannya pada skrin, terutamanya awal dalam kerjayanya. Untuk meraikan ulang tahun filem itu dan kali pertama kami jatuh untuk senyum bodoh Gyllenhaal, kami membuka InStyle arkib dan melihat semula ciri kami pada bulan Ogos 2001 dengan anak berusia 20 tahun itu, di mana dia memberitahu kami tentang kereta pertama pertama-pertama, menghancurkan pertama, dan cium pertama. Teruskan membaca untuk mendengar apa yang pelakon (dilihat di bawah dengan Shelton di Bubble BoyL.A. premier) berkongsi tentang tonggak-tonggak tersebut dan banyak lagi.

BERKAITAN: Jake Gyllenhaal Hanya Melted Hati kami di Boston Red Sox Game

Jake Gyllenhaal Bubble Boy Premiere - Embed 2016
Getty

Kerja pertama
“Satu musim panas di Vineyard Martha, saya seorang penyelamat dari 9 hingga 5, kemudian anak lelaki bas dan sous-chef dari 5: 30-12: 30.”

Kereta Pertama
“A Volvo tahun 1990. Saya mempunyai bakat untuk duniawi. “

Penemuan Fesyen Pertama
“Ketika saya berada di kelas tujuh, saya beli pakaian kulit yang sangat menakutkan, saya juga memakai baju itu.”

Crush Pertama
“Saya mempunyai fasa model, jadi perkara untuk Alyssa Milano dan Christina Applegate. Tetapi saya suka dengan Martha Plimpton. “

Pandangan pertama
“Saya suka melihat bahagian belakang leher wanita atau tulang selangka yang sangat seksi .. Saya tidak tertarik kepada seorang wanita yang menunjukkan semuanya, walaupun saya ingin tahu bahawa jika kita bersama dalam hubungan, Saya akan menjadi satu-satunya yang dapat berkongsi keakraban. Pakaian yang menunjukkan cukup baik. “

Temu janji pertama
“Jadilah yang ceroboh dan bodoh pada mulanya, dan kemudian seger ke dalam perkara makan malam-dan-filem. Lakukan sesuatu yang aktif dan asli.”

Ciuman pertama
“Saya berada di pesta ulang tahun rakan saya di lorong boling dan gadis ini meraih saya, menarik saya ke luar, mendorong saya ke atas kereta, dan melekatkan lidahnya ke kerongkong saya. Saya berada di peringkat kelapan. “

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

84 + = 87

map