Pelakon Hollywood Ingin Anda Pakai Hitam Hari Ini, Terlalu

Masa's Up

Sekarang, anda mungkin melihat bahawa pelakon dan pelakon bercadang untuk memakai hitam ke Golden Globes dalam pertunjukan protes terhadap gangguan seksual di Hollywood. Walau bagaimanapun, mereka mahu pergerakan itu menyebar melampaui permaidani permaidani merah, dan beberapa pelakon telah mencatatkan panggilan untuk tindakan yang kuat, menggalakkan peminat berkongsi gambar “pemadaman” mereka sendiri ke media sosial.

Daredevil bintang Rosario Dawson adalah salah seorang pelakon pertama yang menggalakkan orang ramai untuk menyertai pergerakan itu. Dalam video Instagramnya pada hari Sabtu, beliau menjelaskan, “The knell kematian telah menyerang kekejaman, dan sudah tiba masanya untuk meraikan satu sama lain – bukan hanya penama di layar filem dan televisyen tetapi pengiring cerita kami yang berani maju dan berani berkongsi cerita yang telah membebaskan ramai daripada kita. “

#WayWeWearBlack #TIMESUP #MeToo @timesupnow #GoTeam #TaranaBurke #MiraSorvino #CoreyFeldman #lupitanyongo timesupnow.com Times Up Legal Legal Fund Defence Fund yang dibangkitkan akan menyediakan sokongan undang-undang bersubsidi untuk orang (lelaki, wanita, orang kurang upaya, LGBTQIA) yang telah mengalami hubungan seksual gangguan, serangan atau penyalahgunaan di tempat kerja.

Satu jawatan yang dikongsi oleh rosariodawson (@rosariodawson) pada

Eva Longoria membalas mesej Dawson, sambil menambah, “Semua orang boleh menyertai esok dan menyiarkan gambar diri anda dalam Black standing dalam solidariti dengan wanita di mana-mana cuba untuk melawan ketidakseimbangan kuasa!”

Pada hari Ahad, menjelang Golden Globes, pelakon Cara Delevingne dan Priyanka Chopra berkongsi statistik yang kuat menerusi pergerakan Time’s Up, menggalakkan pengikut mereka untuk menyertai inisiatif.

#TIMESUP

Satu jawatan yang dikongsi oleh Cara Delevingne (@caradelevingne) pada

Hari ini kita memakai hitam. Di mana sahaja anda berada, sesiapa sahaja anda, apa sahaja yang anda lakukan … join us �� #TimesUp #WhyWeWearBlack

Jawatan yang dikongsi oleh Priyanka Chopra (@priyankachopra) pada

Sementara itu, Kerry Washington, Brie Larson, Reese Witherspoon, Tracee Ellis Ross, Rashida Jones, dan Tessa Thompson membuat video yang menjelaskan bahawa mereka mahu kita semua memakai hitam dan berdiri bersama. 

#TIMESUP mengenai ketidakseimbangan kuasa. Tertanya-tanya #WhyWeWearBlack?!?!?! Kerana kita berdiri dengan ANDA! Kami berdiri dalam perpaduan. Bersama kita dapat mengakhiri gangguan, diskriminasi & penyalahgunaan. Dan buat keselamatan, kemasukan, ekuiti & pariti! UNTUK SEMUA ORANG. MENGURUS SEMUA INDUSTRI. Kami adalah kempen wanita yang dipimpin tetapi kami berdiri untuk SEMUA orang yang terpinggirkan. STAND WITH US. Pakai hitam hari ini. Tandai kami @traceeellisross @reesewitherspoon @tessamaethompson @rashidajones @brielarson @timesupnow Leret untuk bahagian 2. Pautan pautan dalam bio untuk mengetahui lebih lanjut https://www.timesupnow.com.

Satu jawatan yang dikongsi oleh Kerry Washington (@kerrywashington) pada

Kami akan berada di sini dengan warna hitam, malam ini! 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

1 + 2 =

map