Pelancaran Anda Akan Suka: Pergi Melampingkan dengan Kerjasama Sasaran Baru Poppytalk

Jika Alice telah berkelah pantai di Wonderland, dia pasti akan mengambil alih keseluruhan koleksi Poppytalk untuk Sasaran.

Peruncit bermitra dengan Jan Halvarson, pengasas bersama blog Poppytalk (bersama dengan suaminya Earl Einarson), untuk yang kedua dalam siri kolaborasi Pinterest mereka. Keputusan? Cantik, aneh dan bermohon untuk pesta.

“Florals bercampur dengan tarikan luar yang luar biasa adalah inspirasi di belakang koleksi ini,” jelas Halvarson. “Anda boleh menggunakannya untuk parti belakang rumah yang glamor atau berkelah santai di pantai.”

Kami telah menjadi peminat Poppytalk sejak tahun 2010, ketika kami memaparkan blog dalam edisi November kami untuk pengedaran “Best of the Web” kami. Ditubuhkan pada tahun 2005, blog ini merupakan harta karun yang indah di pedalaman, pemandu bandar yang teratur, hidangan bergaya yang elegan dan DIY yang berwarna-warni. Sejak itu, Poppytalk telah berkembang mencapai 8.2 juta pengikut Pinterest yang mengagumkan.

Poppy Talk Target Collaboration Products
Kesopanan

Cantik, cerah dan penuh dengan sentuhan gaya vintaj yang ceria, barang-barang yang terbaru dalam siri kerjasama Pinterest Sasaran pasti akan memberi inspirasi kepada pihak-pihak yang meluncur di tepi laut spontan. Hampir segala-galanya dalam talian adalah $ 25 atau di bawah termasuk najis perkhemahan yang boleh dilipat dengan tempat duduk polka-dot, tempat tikar yang diperbuat daripada puting-putik romantis, berdiri kek bunga lipat dan juga sebuah perkhemahan perkhemahan kecil yang ceria.

Talian Poppytalk untuk Sasaran boleh didapati mulai hari ini di kedai-kedai dan dalam talian. Di dek dan lebih banyak untuk melihat: Collaboration Pinterest seterusnya akan menampilkan Kate Arends of Wit & Delight pada September ini.

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

16 + = 25

map