Pembelian Kecantikan Terbaik 2014: Pengarah Kecantikan Kahlana Barfield Menjelaskan Bagaimana Produk Memenangi Membuat Potong!

Pembelian Kecantikan Terbaik tahunan kami adalah usaha besar yang bermula dengan 1,000+ produk yang dikaji semula oleh 78 pakar untuk membawakan anda 150 terbaik yang ditawarkan oleh perniagaan kecantikan yang terbaik. Mengetuai projek besar ini InStyle pengarah kecantikan Kahlana Barfield, yang menjelaskan semua butiran proses rumit di bawah.

Ini kelihatan seperti usaha epik. Di mana anda bermula?

Pembelian Kecantikan Terbaik adalah projek besar-besaran yang kita mulakan 9 bulan lebih awal. Kami bermula pada bulan Ogos dan ia berjalan dalam isu Mei kami. Kami benar-benar memulakan dengan menemuramah panel ahli dermatologi selebriti, artis solek, manicurists, dan stylists rambut tentang mereka mesti mempunyai produk. Produk yang mereka pergi ke, produk yang mereka simpan dalam kit mereka, produk yang mereka cadangkan kepada pelanggan mereka, hanya apa yang benar-benar dicuba dan benar – apa yang mereka bergantung pada.

Bolehkah anda bercakap dengan kami melalui proses ini??

Oleh itu, sebaik sahaja kami mendapat keputusan daripada tinjauan, kami mempunyai pasukan sepenuh masa dan pembantu yang khusus didedikasikan untuk Beli Kecantikan Terbaik. Kami menghitung hasilnya dan kemudian kami memanggil lebih daripada 1,000 produk, dan ketika itulah kami memulakan proses pengujian kami.

Orang ramai berharap InStyleKeindahan Terbaik Membeli sepanjang tahun-mengapa anda fikir ia berakar dengan begitu banyak dengan pembaca kami?

Ia seperti bible beauty. Semuanya ada di sana – yang terbaik dari yang terbaik. Kami sedang menemuramah pakar selebriti teratas dan mereka memberitahu kami apa yang mereka gunakan. Jika anda ingin tahu apa pembersih terbaik untuk kulit berminyak, ia ada di sana. Anda boleh merobeknya, meletakkannya di dalam dompet anda, bingkai selama setahun, dan anda mempunyai segalanya.

Adakah terdapat produk baru yang mengejutkan anda?

Sudah tentu anda akan mempunyai produk-produk yang memenangi tahun demi tahun, mereka yang dicuba dan gaya pokok seperti Elnett hairspray ($ 12 di ulta.com) tetapi tahun ini ada beberapa kejutan. Yayasan Silikon Luminous Giorgio Armani ($ 62 di giorgioarmanibeauty-usa.com) telah memenangi berturut-turut selama lebih dari satu dekad, dan tahun ini yayasan Maestro mereka yang baru ($ 64 di giorgioarmanibeauty-usa.com) menang, jadi itu benar-benar mengejutkan, tetapi formula yang luar biasa dan orang akan menyukainya.

Apa produk kegemaran anda dari senarai?

Kami mempunyai bahagian Picks Editor kami, dan ini adalah bahagian yang membolehkan kami editor untuk bercakap tentang produk yang kami suka. Mereka adalah produk baru yang dilancarkan sejak tahun lepas. Satu kegemaran peribadi saya yang membuatnya dalam senarai tahun ini adalah Flatiron Cordless Sarah Potempa ($ 99 di ulta.com). Saya benar-benar menyukainya, ia adalah produk genius. Anda boleh memasukkannya ke dalam dompet anda untuk sentuhan di mana sahaja.

Lihat semua 2014 Pembelian Kecantikan Terbaik sekarang!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

3 + 4 =

map