Pemerah Serupa Jeli Baru Farsáli Adakah Tidak Seperti Seperti Pernah Pernah Dilihat Sebelum

Sesetengahnya lebih suka kesan tinggi serbuk pemadam, sementara yang lain lebih suka konsistensi cecair atau berkrim yang tenggelam ke dalam kulit anda. Tetapi tidak pernah ada kita mempunyai pilihan untuk mendapatkan cahaya kita dengan jeli. Inilah jenama kecantikan Instagram yang terkenal Farsáli membawa ke meja, dan menilai dari gambar yang telah kita lihat di media sosial, ia adalah salah satu pencahayaan yang paling inovatif yang pernah kita lihat.

Digelar Jelly Beam, produk ini dibungkus dalam tab dan mempunyai konsistensi jelly, jelly dengan kilauan seperti krom, seperti berwarna emas. Menurut jawatan jenama itu, ia bertujuan untuk mengekalkan kulit anda terhidrasi dan dilindungi, sementara memberi anda cahaya yang mencukupi.

Terimakasih kepada ahli terbaru kami: JELLY BEAM �� Beberapa di antara anda meneka betul .. ini memang pencahayaan! Tetapi bukan sekadar apa-apa … TIDAK cecair, krim atau serbuk … itu JELLY! Ia adalah konsistensi jeli yang unik kerana DNA penjagaan kulit Farsali – yang akan menjadikan kulit anda terhidrasi dan dilindungi dari kerosakan radikal bebas, semasa anda bersinar pada masa yang sama! �� Bayi ini berjalan seperti jeli dan set seperti serbuk, memberikan anda yang merenung selesai satin basah. Mulakan Pelancaran 1 November, secara eksklusif di farsali.com ✨ Dapatkan pipi dan cermin mata hitam anda disediakan. #Introducing #farsali #jellybeam

Pos yang dikongsi oleh FARSÁLI – Kecantikan dengan Faedah (@farsalicare) pada

BERKAITAN: 8 Di bawah Concealers Mata Yang Lancar Lebih Dari Setiap Talian Halus

Ia nampaknya sama seperti gel yang akan meluncur dengan mudah ke kulit anda-tetapi ia membentuk seperti serbuk dengan selesai satin berkilauan. Video swatch memukau, dan produk memetik cahaya dengan cara yang menakjubkan-bayangkan bayi ini pada tulang pipi anda!

VIDEO: 7 Spa Rawatan Spa di-Rumah

“Jelly Beam akan jatuh pada 1 November pada naungan pertama kami: Glazed! Ia bebas minyak, bakat percuma, kekejaman bebas, vegan mesra dan tentu saja BEAMING,” jenama itu menulis di Instagram. Jadi dari itu, kita boleh mengandaikan terdapat lebih banyak pilihan warna dalam perjalanan.

Farsáli mengesyorkan menggunakan produk seperti yang anda lakukan penapis lain, atau anda boleh mencampurkannya dengan Rose Gold Elixir jenama untuk sedikit cahaya pada lengan dan kaki anda. Ia akan runcit untuk $ 40 balang, tetapi malangnya ia hanya akan tersedia untuk masa yang terhad. 

Anda tidak perlu membuat alasan untuk membeli yang satu ini-jeli!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

72 + = 77

map