Peminat baru Alison Brie dan Dave Franco Dipandang Semua Disukai di GLOW Premiere

Alison Brie membawanya BERSINAR pada masa lalu Rabu ini di perdana Los Angeles siri Netflix yang sangat dinanti-nantikan.

The Komuniti alum mencuri pertunjukan dalam slip tanpa kasut yang sutra Jason Wu, celah berani berlari ke paha kanannya. Brie diberi aksesori dengan sepasang pam air Louboutin mengintip langit-langit ($ 945; neimanmarcus.com), memakai bola tousled yang longgar, udara kasual yang dilengkapi dengan bibir oren-oranye glam dan spideri sebatan.

Hidup dan meninggal dunia untuk pakaian adat @jasonwu ini untuk perdana GLOW malam ini !! Jadi sangat bangga menjadi sebahagian daripada pameran ini, bekerjasama dengan orang-orang yang memberi semangat ini. Dan sama-sama menarik adalah untuk mewakilinya sambil merasakan AF yang glamor. Terima kasih pasukan !! #glownetflix Makeup: @jennstreicher Hair: @streicherhair Styling: @cristinaehrlich Dress: @jasonwu !!! Kasut: @louboutinworld

Satu jawatan yang dikongsi oleh Alison Brie (@officialalibrie) pada

Hello @officialalibrie dalam adat #jasonwu @glownetflix ��

Satu jawatan yang dikongsi oleh Jason Wu (@jasonwu) pada

 

Sudah tentu, ia tidak menyakitkan bahawa Brie mempunyai suaminya yang cantik, Dave Franco, di atas lengannya yang menawan seperti biasa dalam suit tweed dan tee hitam.

Pengantin baru, yang perkahwinannya disahkan pada pertengahan bulan Mac, kelihatan gembira kerana merayakan langkah membuat kerjaya Brie-Franco tidak dapat menolak membungkus lengannya di depan isterinya yang berseri.

Walaupun terkenal secara peribadi, kasih sayang bersama Brie dan Franco nampak lebih banyak daripada sebelumnya. Tahniah kepada pasangan yang cantik-kebahagiaan anda menular!

BERKAITAN: Bersinar Trailer: Alison Brie Adalah ’80-an Dewi Wrestling Anda Tidak Tahu Anda Perlu

BERSINAR perdana di Netflix 23 Jun.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

3 + = 6

map