Peminat Berfikir Sepatu Chanel Camilla Parker-Bowles Mempunyai Segala sesuatu yang perlu dilakukan dengan Puteri Diana

Ia bukan rahsia hari ini bahawa garis masa akhir pernikahan Putera Charles kepada Puteri Diana dan awal pacarannya dengan Camilla Parker-Bowles tidak enak berkabung. Selepas Puteri Wales lewat tidak lama, spekulasi di sekeliling segitiga cinta hanya dipergiat, sepanjang tahun 2018.

Kes pada titik: Bisikan daripada pakaian terbaru Camilla, khususnya kasut Chanel beliau. The Duchess of Cornwall melangkah keluar dua kali pada hujung minggu dalam sepasang pam dua tona Chanel. Kepada mata yang tidak terlatih (dan terus terang, tidak terobsesi), ini merupakan pilihan sartorial yang tidak bermakna. (Sememangnya tidak ada Melania Trump parka.) Tetapi itu tidak menghalang orang lain menganalisisnya untuk makna yang lebih dalam-dan ada yang merasa tidak selesa tentang apa yang mereka lihat.

Camilla lead
Ben Birchall – PA Images / Getty Images

Seperti yang telah kami laporkan sebelum ini, Princess Diana menegur sepenuhnya logo Chanel selepas perceraiannya. Walaupun Diana boleh dilihat di Chanel dari semasa ke semasa semasa perkahwinannya, dia tidak boleh membawa dirinya memakai jenama mewah di kemudian hari di khalayak ramai.

BERKAITAN: Ratu Elizabeth Dihadapkan Putera Charles Mengenai Camilla Parker-Bowles Selepas Martini Sedikit

Camilla Princess Diana embed
Kolam / Tim Graham Picture Library / Getty Images

Sebabnya? Logo jenama yang memaparkan hubungan C’s-berdiri, dalam fikirannya, untuk Charles dan Camilla.

“Saya bertanya mengapa, dan dia berkata, ‘It’s Camilla dan Charles,'” perancang Australia Jayson Brundson pernah berkata tentang keraguan Diana untuk memakai Chanel. “Sudah pasti masa, ia menjadi perceraian pasca. Dia akan melihat hubungan C dan mereka hanya akan mengingatkannya kepada Charles dan Camilla.”

BERKAITAN: Puteri Diana Mendengar Putera Charles Beritahu Camilla Dia Akan “Sentiasa Menyayangi Dia”

Walau bagaimanapun, ia tidak mengarahkan keris yang lain dari C’s-Camilla berkaitan ikon. Malah, Parker-Bowles menyukai kasutnya berkaitan C, jadi dia memakai mereka dengan dua pakaian berasingan pada hujung minggu.

Camilla embed
WPA Pool / Getty Images

Pilihan fesyen yang tidak bermaya, atau mesej halus? Walaupun optik tentu menarik sama ada cara, kami akan meninggalkannya untuk anda membuat keputusan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

83 + = 90

map