Pemotretan Model ’80an Nicole Kidman Harus Dilihat untuk Dipercayai

Sekiranya anda rasa takut untuk meninjau semula gambar buku tahunan sekolah tinggi anda, berikan diri anda bertuah bahawa mereka tidak bocor ke seluruh masyarakat yang memakan budaya.

Nicole Kidman tidak berjaya.

Semasa lawatan ke The Graham Norton Show Pekan lalu, pelakon berusia 49 tahun itu dibawa bersemuka dengan peninggalan yang tidak disengajakan (baca: lucu) dari masa lalu-koleksi gambar yang ditembaknya pada usia 16 tahun ketika dia seorang gadis sampul majalah Australia Dolly.

Perlu diingat, pada tahun 1983, salah satu daripada garisan perlindungan majalah itu menyebut “KULTUR CLUB’S BOY GEORGE SPEAKS OUT” -ang kepala rambut berambut keriting Kidman hanya menunggang gelombang era yang berbeza.

Bahwa dikatakan, tembakan Kidman (ditetapkan dengan latar belakang biru bertenaga) benar-benar AMAZING. Rambut keriting, pad bahu, kasut koboi merah, anggota badan yang canggung … tambahkan Molly Ringwald dan anda akan mempunyai semua karya John Hughes filem yang hebat.

Lihatlah untuk diri sendiri. Pengumuman bermula pada jam 0:33.

BERKAITAN: #WhoWonFashionToday: Nicole Kidman di Erdem

VIDEO: Nicole Kidman Memberi Nasihat Fesyen Terbaik pada 2016 InStyle Anugerah

Selamat Hari Natal.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

6 + 4 =

map