Pemulihan Remaja Remaja Blake Lively Akan Serius Membuat Hari Anda

Bahkan wanita yang paling aman di dunia mungkin merasakan kepercayaan dirinya pada pemandangan yang mempesona, sukses, dan (dengan semua penampilan) bahagia Blake Lively. Tidak ada siapa yang sempurna, kita tahu, tetapi aktres berusia 30 tahun dan ibu dari dua kelihatan cantik cantik.

Tidak sempurna kerana dia mungkin, Lively bukan di atas keseronokan pada dirinya sendiri-hanya satu lagi sebab kita tidak dapat mencukupi Gossip Girl alum.

Pada hari Selasa, Blake memaparkan apa yang boleh menjadi gambar paling canggih (dan paling menarik) sepanjang masa, dan ia benar-benar menjadikan hari kita.

“Kerana kita semua perlu tersenyum sekarang. Dan kadang-kadang memalukan, gambar-gambar pubescent adalah satu-satunya cara … “Lively captioned gambar mundur dari diri remaja beliau dalam sepasang kacamata ski merah sambil memegang kucing memakai sepadan gogal merah-serius.

Blake Lively
blakelively / Instagram

Ia jarang berlaku untuk menyerang emas Instagram tulen semacam itu, tetapi kemunculan semula Lively tidak mengecewakan.

Terima kasih, Blake (dan kucing yang tidak dikenali), kerana membawa kebahagiaan ke minggu sebaliknya yang menyayat hati.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 7 = 2

map