Pemulihan Supermodel Naomi Campbell meraikan Gianni Versace Akhir

Peringatan ulang tahun ke-20 kematian Gianni Versace semakin mendekati dan dengan itu minat baru dalam pembunuhan pereka.

Ryan Murphy Kisah Jenayah Amerika ditetapkan untuk menceritakan kisah tragis dengan musim sophomore yang dianjurkan pada awal tahun 2018. Sehingga hari itu, kami akan terus sibuk dengan ketetapan Googling secara obsesif mengenai kes itu.

Versace dibunuh pada 15 Julai 1997, tarikh kawan supermodelnya teringat dengan baik. Naomi Campbell, seorang kolaborator yang kerap dan rakan lama pereka, mengambil ke Instagram sebelum ulang tahun dengan gambar-gambar mukanya yang paling indah yang pernah kita lihat.

Dalam satu pukulan glam yang dipamerkan pada hari Selasa, Gianni tersenyum lebar dan memegang tangannya melangkah ketika dia bersandar pada sekumpulan supermodel yang dihiasi dengan legging berlainan dan jins putih. “Gianni’s Girls,” kata Campbell dalam gambar itu, menandakan orang-orang supermodel OG Elaine Irwin, Cindy Crawford, Stephanie Seymour, Carla Bruni, Claudia Schiffer, dan Yasmeen Ghauri.

# Gianni’s Girls @officialelaineirwin @cindycrawford @stephanieseymourofficial @carlabruniofficial @claudiaschiffer #yasminghauri @versace_official #legend # 20 yrs on will always be in my heart. R.I.P ❤️❤️���� (pautan dalam bio)

Satu jawatan yang dikongsi oleh Naomi Campbell (@iamnaomicampbell) pada

Pada hari Rabu pagi, ikon fesyen berusia 47 tahun itu memaparkan satu lagi foto dirinya, Gianni, dan sekumpulan “Gadis” nya.

# Gianni’s Girls #sweet Crimping and bell bottoms ❤️❤️����❤️̣̣̣̣����

Satu jawatan yang dikongsi oleh Naomi Campbell (@iamnaomicampbell) pada

Mari kita mulakan pergerakan untuk membawa balik kerongkong?

BERKAITAN: Darren Criss Berusaha Membuat Anda Merah dengan Selfie Mirror Naked dari Versace: ACS Tetapkan

Adik perempuan Gianni, Donatella Versace, juga memberi penghormatan kepada perancang itu, menyiarkan foto pasangan saudara yang mengetepikan landasan pacu, Campbell di sebelah kanannya. 

Lampu di atas landasan dengan senyuman. #GianniTribut

Pos yang dikongsi oleh Donatella Versace (@donatella_versace) pada

“Menyalakan landasan dengan senyuman,” pereka berusia 62 tahun itu memaparkan imej manis. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

1 + 1 =

map