Penélope Cruz Bergabung dengan Instagram, Menghapuskan Pos Pertama kepada Pemuda yang Mengalahkan Leukemia

Ia rasmi: Penélope Cruz berada di Instagram, dan pos debutnya sangat menyentuh. Bintang itu berkongsi ‘gram pertama’ hari ini, yang menampilkan seorang lelaki berusia 8 tahun bernama Lucas yang mengalahkan leukemia. Dalam video itu, dia mengumumkan kedatangan Cruz ke Instagram dan perbincangan mengenai dokumentari yang dia sedang bekerjasama dengan badan amal Uno Entre Cien Mil, yang melawan leukemia kanak-kanak (aktrisnya adalah duta) -Lucas juga akan membuat penampilan di filem.

Cruz menonjolkan jawatan manis dalam bahasa Sepanyol dan Inggeris. “Lucas tidak ragu-ragu @unoentrecienmil Bukan sahaja untuk mengalahkan leukemia selepas bertarung selama beberapa tahun tetapi juga bagaimana perasaannya yang dia rasakan ketika mendengar kata-kata bijak dan kisahnya yang luar biasa,” tulisnya. “Banyak cinta dan harapan pada permulaan pengembaraan saya yang baru sebagai pengarah dokumentari #unoentrecienmil Dokumentari mengenai leuchemia kanak-kanak. Gelang amal @viceroy.” Tonton klip di sini:

Video yang disiarkan oleh Penélope Cruz (@penelopecruzoficial) pada 27 Okt 2015 pada 2:56 pagi PDT

PHOTOS: Penampilan Perubahan Penelope Cruz

Beberapa jam kemudian, Cruz berkongsi satu snap dengan Lucas, menulis: “Teman baru saya yang cantik, Lucas yang penuh kebijaksanaan berumur 8 tahun. @Unoentrecienmil Charity bracelet @viceroyoficial.”

Mi precioso nuevo amigo Lucas. Sudah sebulan pada 8 tahun. #undocumentalentrecienmil @unoentrecienmil Pulsera solidaria @viceroyoficial Teman baru yang indah saya Lucas. Satu tahun penuh kebijaksanaan berumur 8 tahun. @unoentrecienmil Charity bracelet @viceroyoficial

Sebuah foto yang disiarkan oleh Penélope Cruz (@penelopecruzoficial) pada

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 2

map