Pengantin Ini Adakah Rutin Tari Menari Jaw-Dropping di Pernikahannya

Kami telah melihat banyak persembahan perkahwinan yang menakjubkan pada masa lalu dari pengantin dan pengantin lelaki, tetapi ini benar-benar mengambil kek perkahwinan. Melissa Molinaro hanya menyampaikan rutin tarian bahawa walaupun Beyoncé sendiri perlu memuji-muji, bersiap sedia.

Sebelum kita masuk ke pertunjukan besar, ia menyebutkan bahawa Molinaro adalah penyanyi, pelakon, penari, koreografer, pereka, dan model multihyphenate di negara asalnya di Kanada, jadi memaparkan rancangannya adalah jenis apa yang dia lakukan untuk hidup. Malah, anda mungkin ingat gal ini dari Membuat Band 3 atau Madu 2.

BERKAITAN: Pasangan ini menundukkan Rancangan Perkahwinan mereka untuk Perjalanan Dunia Sebaliknya

Molinaro memakai gaun perkahwinan lantai-panjang yang menakjubkan untuk berkahwin dengan Bryan Kowalski, tetapi menukarnya untuk persembahan besar di penerimaan mereka. Pengantin perempuan yang tidak memalukan dan pengiring pengantinnya melangkah ke leotard putih yang lebih pendek untuk rutin yang ditangkap oleh rakan di Insta.

Girl Saya @melissamolinaro ���� Memberi Suaminya Baru SHOWS �� Malam Terakhir! Anda Mempunyai Perkahwinan Cantik Ini! Jadi Bertuah Untuk Memiliki Anda Sebagai sahabatku ❤️ #love #weddinggoals

Video yang disiarkan oleh Patrick Ta (@patrickta) pada

Bahagian 2 @melissamolinaro @ticandance #weddinggoals #letmeupgradeya

Video yang disiarkan oleh Patrick Ta (@patrickta) pada

Ia memukau untuk melihat Molinaro membalikkan rambutnya seperti Beyoncé ke “Upgrade U” dan menjadi selari dengan penari sandarannya di lantai tarian putih itu-tetapi anda mungkin tertanya-tanya bagaimana Kowalski bertindak balas terhadap merawat ini dari cintanya.

BERKAITAN: Kek Pretty ini dibuat secara harfiah dengan Rosé Champagne

Nah, dalam video yang berasingan-ini yang disiarkan oleh The Shade Room-kita melihat Kowalski bertindak balas terhadap prestasi yang berbeza. Kali ini, Molinaro dan pengiring pengantinnya mendapat alur mereka untuk “4Ever” oleh Lil Mo. Reaksi pengantin lelaki itu? Tak ternilai, tentu saja.

#PressPlay: Okaaay #MelissaMolinaro! Sekarang itulah bagaimana anda melakukan tarian perkahwinan untuk lelaki anda ��������via: @iamtanishathomas

Video yang disiarkan oleh The Shade Room (@theshaderoom) pada

Molinaro mungkin tidak sebenarnya menjadi Ratu Bey, tetapi kami berani mengatakan bahawa dia memperoleh jalan ke mahkamah diraja.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

51 + = 57

map