Pengantin lelaki ini dari 1961 Legit kelihatan sama seperti Young Matt Damon

Matt Damon telah mengambil internet dengan ribut tanpa melakukan apa-apa.

Semuanya bermula apabila kopi pengguna kopi Reddit berkongsi foto hari perkahwinan ibu bapa mereka pada Februari 1961-dengan mengambil kira butiran tersebut adalah sah. Penangkapan adalah bahawa lelaki dalam gambar hitam dan putih kelihatan begitu besar seperti pemenang Oscar tertentu.

BERKAITAN: Tom Hanks Aduhah Terjejas Foto Perkahwinan Pasangan di Central Park
 

Ibu bapa saya Hari pernikahan, Februari 1961. Saya rasa ayah kelihatan seperti Matt Damon …… dari OldSchoolCool

 

Dalam imej, pengantin lelaki itu mempunyai lengannya yang menutupi pinggang pengantin perempuan ketika mereka menatap dengan penuh kasih sayang di antara satu sama lain berpakaian dengan duds yang terbaik. Pada pandangan pertama ia adalah gambar yang benar-benar normal, tetapi kesamaan lelaki itu berkongsi dengan 45 tahun Bourne bintang itu benar-benar luar biasa.

Pengguna Fellow Reddit telah naik gambar lebih daripada 6,100 kali dan telah memperoleh hampir 1,500 komen. “Saya benar-benar fikir ia adalah Matt Damon sebelum saya membaca apa yang berlaku dengan foto itu,” kata seorang pengguna. “Dia tersenyum seperti dia tahu dia Matt Damon,” tambah seorang lagi.

BERKAITAN: Pasangan ini menundukkan Rancangan Perkahwinan mereka untuk Perjalanan Dunia Sebaliknya

Seorang pengguna menyatakan bahawa pasangan itu kelihatan sangat cinta dan poster asal mengambil perhatian. “Terima kasih, mereka,” katanya menjawab sebelum menyampaikan lebih banyak butiran pemedih mata. “Ibu meninggal dunia tahun lalu, ayah masih cuba menyesuaikan diri.

Ini pastinya satu pasangan doppelgänger untuk buku-buku sejarah.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

27 + = 37

map