Penglibatan Ariana Grande untuk Pete Davidson Adalah Super Low-Key

Ia sebulat suara – cinta Ariana Grande dan Pete Davidson bukanlah cerita cinta konvensional anda. Untuk pemula, yang SNL bintang meminta penyanyi itu untuk berkahwin dengannya selepas hanya sebulan. 

Pertunangan itu datang dengan cepat dari sepasang hubungan sebelumnya dengan pasangan Mac Miller dan Cazzie David. Beberapa teori konspirasi dan garis masa yang dikemukakan oleh media sosial pergi sejauh mencadangkan bahawa mereka telah bertarikh sebelum berpisah dengan peperiksaan mereka. 

Sekiranya ada sesuatu yang jelas: Pasangan ini tidak prihatin tentang menuruti tradisi. Dan perkara yang sama berlaku untuk bagaimana Davidson muncul soalan itu kepada isterinya. Menurut Ariana, isyarat itu sangat rendah. 

“Dia tidak berlutut, terima kasih kepada Tuhan,” kata Grande sambil menarik perhatiannya Zach Sang Show. “Tidak, itu pastinya sangat baik.”  

Semasa temu bual dengan GQ, Davidson mendedahkan bahawa dia secara kasar memberitahu Grande bahawa dia akan “berkahwin dengan anda esok.” 

“Dia memanggil pelukan saya. Saya menghantarnya gambar [cincin pertunangan]. Saya seperti, ‘Adakah anda suka mana-mana ini?’ Dia seperti, ‘Mereka adalah kegemaran saya,’ dan saya seperti, ‘Sakit,’ “Davidson memberitahu penerbitan itu. Seminggu kemudian, berlian berbentuk pir berbentuk $ 93,000 terletak di jari cincin Ariana. 

Selebriti Sightings in New York City - June 20, 2018
Gotham / Getty Images

Walaupun penglibatan mereka cepat, pasangan itu tidak tergesa-gesa ke mezbah. Ketika ditanya tentang tarikh perkahwinan mereka oleh Ebro Darden untuk Beats 1, Ariana mengucapkan: “Tidak lama lagi.”

Sebelum Ariana bertemu dengan Pete, dia fikir dia tidak akan pernah berkahwin. “Saya tidak suka orang yang sangat tradisional jadi hakikat bahawa saya akan berkahwin adalah sesuatu yang saya tidak pernah melihat datang. Saya tidak pernah melihat bahawa datang, saya tidak pernah mahu itu, “kata Grande pada Zach Sang Show.

Dia menambah: “Saya suka, ‘F – bahawa, tidak ada gunanya,’ seperti apa gunanya? Kemudian saya agak memahami apabila saya mendapati orang yang betul. ” 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

6 + = 12

map