Penolong Saham Kim Kardashian West Pics Baru dari Tembakan Foto Gurun Naked itu

Rupa-rupanya, detox internet Kim Kardashian West tidak meluas kepada pembantunya. Minggu ini, ketika boikot media sosial bintang realiti mendekati bulan kedua, Stephanie Sheppard menguasai aplikasi dan laman web bosnya. Dan Steph Shep (sebagai KUWTK peminat tahu dia) tidak menahan diri. Pada hari Khamis, Sheppard menyampaikan barang-barang itu apabila dia berkongsi segelintir foto di belakang layar dari pemotretan gambar ikonik Kardashian di padang pasir di mana dia memakai apa-apa kecuali cat badan putih.

Kim Kardashian - Embed 2
Kesopanan

“Untuk pemotretan ini, saya menyedut Kim keluar dari rumahnya di kereta kecil yang saya miliki pada masa itu dan memandu ke padang pasir beberapa jam lagi untuk bertemu dengan jurugambar Kesler Tran,” tulis Sheppard di laman web Kardashian. Tujuan penembakan itu, seperti yang dijelaskan oleh 36 tahun semasa episod May 2015 Menjaga dengan Kardashians, adalah untuk mencipta kandungan baru untuk laman webnya, dan untuk membantu dia berasa lebih selesa di dalam kulitnya semasa dia berurusan dengan suar psoriasis.

Kim Kardashian - Embed 1
Kesopanan

“Saya akan sentiasa ingat hari ini kerana saya benar-benar melihat betapa seronok dan tidak berani Kim. Keyakinannya memberi inspirasi kepada saya untuk merasa selesa dengan diri saya sendiri,” Shep menyimpulkan, sambil menambah, “Dia benar-benar membawa saya di dalamnya. bermotivasi, mencuba projek baru dan mendorong saya secara peribadi dan profesional-ketika masih bersenang-senang. “

BERKAITAN: 10 Sebab Kenapa Kita Menipu Kim Kardashian Barat

VIDEO: Transformasi Selepas Bayi Kim Kardashian West

 

Untuk lebih banyak foto dan cerita dari Sheppard, lawati kimkardashianwest.com.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

7 + 1 =

map