Penyembuhan Hangover yang Didakwa Putera Harry Sebenarnya Berfungsi

Selamat pagi, cahaya matahari!

Semalam adalah hari Tequila Nasional, yang bermaksud hari ini akan menjadi kasar. Sekurang-kurangnya, bagi kita yang suka margarita kasual atau lima. 

Saya akan mengakui, saya terkenal menikmati minuman beralkohol sekali-sekala, dan walaupun Instagram saya akan mempercayainya sebaliknya, saya tidak mendapat peringkat parti frat yang terbuang setiap malam di atas bumbung yang indah.

Apabila jam bahagia berakhir maka anda memesan dua minuman, kedua-duanya untuk anda ����. . . . . . . . . . . . #doublefisting #trulyspikedandsparkling #brooklyn #nyc #manhattan #rooftopvibes #nycrooftops #allthewayup #tealdress #tibi #lowereastsidenyc #happyhour #writersofinstagram #brooklynbridge #bowery # 50bowery #latergram #potd #skyline #shadowsandlight #spikedseltzer #rooftopviews #summertime #livingiseasy #drinkingfortwo #ootd #rooftopparty #rooftopsofinstagram #viewfromthetop #instagood

Satu jawatan yang dikongsi oleh Isabel Jones (@ isabelj93) pada

Sejarah mengulangi sendiri, saya tahu-tetapi sila, biarkan Larangan menjadi pengecualian. . . . . . . . . . . . . . #prohibit #rooftopnyc #champagne #cricket #nyc #manhattan #hujicam #rooftopparty #newmuseum #louisroederer #latergram #potd #rooftopviews #nycskyline #freedomtower #lowereastsidenyc #lowermanhattan #downtownnyc # cheers�� #historyrepeatsitself #nycwriter #writersofinstagram #champagneformyrealfriends #lbd # littleblackdress #purse #skyroomnyc #terrace #bowery

Satu jawatan yang dikongsi oleh Isabel Jones (@ isabelj93) pada

Saya akan mempunyai pasangan (atau mungkin beberapa) tonik vodka atau gelas wain dua atau tiga kali seminggu, jika itu. Saya tidak biasanya minum cukup untuk mendapatkan keletihan dengan betul, dan jika saya melakukannya, saya dipenuhi dengan rawatan saya untuk sembuh: Pemulihan Pagi.

Oleh itu, apabila saya ditugaskan untuk menguji kecenderungan penyembuhan selebriti, saya berkata begitu lama untuk Pemulihan Pagi Saya dan wain santai pada waktu petang dan menaikkan permainan saya. Maksud saya, jika saya akan menjejaskan segelas jus jeruk atau tertakluk kepada pancuran sejuk ais, ia perlu untuk alasan yang baik.

v
Universal Pictures

Sudah tiba masanya untuk sakit kepala pasca-teki anda, tatal ke bawah untuk mengikuti sepanjang lima hari saya minum (dan pulih) seperti A-lister.

 

Hari 1: Kaedah Paris Hilton

Paris Hilton Films Carl's Jr.'s New Ad for the Spicy BBQ Six Dollar Burger
J. Vespa / Getty Images

The Hangover: Saya mempunyai tiga minuman, tetapi saya memberi perhatian kepada angin berkenaan dengan keseluruhan “tidak bercampur” peraturan. Selepas minuman rum dan pala beku, tonik vodka, dan pukulan vodka lurus, saya tidak semangat (pun dimaksudkan). Keesokan harinya saya mual, sakit kepala, dan pada umumnya saya malu dengan toleransi ultra-lemah saya.

Penyembuhan: Menurut Herald Sun, Miss Hilton mengesyorkan “burger seperempat pounder dipenuhi dengan keju dan disertai dengan banyak kentang goreng.” 

Keputusan itu: Saya tidak mempunyai peluang untuk bertanya kepada sahabat baik saya Paris Hilton di mana dia pergi untuk berkata “quarter-pounder,” tetapi saya akan mengandaikan ia tidak dalam anggaran saya, jadi saya beralih kepada Burger King. FYI: Walaupun dibuka pada pukul 7 pagi setiap hari dan mengandungi perkataan “burger” dalam nama mereka, BK, rumah kekalahan itu, tidak berkhianat sebelum 11 pagi Atau sekurang-kurangnya dia adalah apa yang diberitahu oleh seorang pekerja ketika saya memesan satu pada 9: 45 pagi Selepas pulangan yang tepat pada masanya, saya membuat keputusan berpecah minit untuk memerintahkan raja doh masam dan bukannya kekalahan. Saya fikir burger dan kentang goreng (yang saya tidak suka, btw) membantu mabuk saya, tetapi adakah ia bernilai bermula hari saya di Flat Burger King? Saya tidak fikir begitu.

Hari 2: Kaedah Dr. Oz

The Blue Jacket Fashion Show To Benefit The Prostate Cancer Foundation - Inside
Dave Kotinsky / Getty Images

The Hangover: Saya dan teman lelaki saya minum dua botol wain di antara kami. Keesokan harinya saya mengalami sakit kepala berdebar dan tenggorokan yang sangat kering.

Penyembuhan: Dr. Oz mengesyorkan bahawa anda minum ¼ cawan jus acar perkara pertama pada waktu pagi, yang sepatutnya menambah elektrolit, membantu untuk mengimbangi dehidrasi yang disebabkan oleh penggunaan alkohol yang berlebihan.

Keputusan itu: Bukan sahaja ini cara yang cukup melelas dan menjijikkan untuk memulakan hari ini, tetapi saya tidak fikir ia membantu mabuk saya. Malah, saya fikir ia mungkin telah membuatnya lebih buruk. Mungkin badan saya tidak digunakan untuk minum jus jeruk seperti air? Saya adalah jus pasca jeruk super, gejala mabuk yang saya tidak mempunyai sebelum menyuntik ramuan buruk. Cadangan Dr. Oz bukan untuk saya.

BERKAITAN: Khloé Kardashian dan Tristan Thompson Memukul Drive-Thru McDonald’s dalam Rolls Royce

Hari 3: Kaedah Putera Harry

The Duke And Duchess Of Sussex Visit Ireland
Kolam / Samir Hussein / Getty Images

The Hangover: Pembuatan tiga minuman malam Jumaat lepas gagal, saya agak pintar mengenai lawatan TGIF saya yang seterusnya. Saya bermula dengan frosé (saya satu milenium, maaf), dinaik taraf menjadi rosé sebenar, berpindah ke tonik vodka biasa saya (x2), dan kemudian sampai pada petang di mana saya bertanya kepada pelayan bar untuk mengejutkan saya (sesuatu dengan beri hitam dan vodka, saya percaya). Saya terbangun dehidrasi, lesu, dan dengan sakit perut yang dahsyat.

Penyembuhan: OK, tidak ada perkataan tentang bagaimana legit ini, tetapi ia dikhabarkan bahawa Putera Harry menyembuhkan (atau mungkin sembuh,* pada hari budaknya yang pesta) yang hangoversnya dengan kocok strawberi. Mungkin ini semacam jenaka tentang menjadi halia …? Saya tidak tahu, tetapi ia kelihatan seperti pembaikan yang menyeronokkan. 

Keputusan itu: Ia mungkin hanya kesan plasebo, tetapi saya fikir ini benar-benar berkesan. Sekalipun tidak, ia membuat saya sangat gembira, dan itu semua yang lapar 24 tahun benar-benar boleh meminta.

Hari 4: Kaedah Julia Roberts

Julia Roberts And Richard Gere In 'Pretty Woman'
Arkib Hulton / Getty Images

The Hangover: Saya membahagikan botol mawar dengan teman lelaki saya, diikuti oleh grenadine dan koktel vodka, dan mendahului petang dengan o’vodka lurus. Ini pastinya bukan kebencian saya yang paling teruk, tetapi saya merasakan semua kesan sampingan biasa (sakit perut, sakit kepala, dehidrasi).

Penyembuhan: Julia Roberts dilaporkan menyembuhkan penyakitnya dengan “keseimbangan antara Champagne dan jus lobak merah.”

Keputusan itu: Untuk bersikap adil, ketika saya meminum sebotol sampanye yang pertama di pagi hari, saya tidak memikirkan apa yang akan saya lakukan dengan sebahagian besar botol. Selepas mencurahkan jumlah yang banyak untuk dicampur dengan jus lobak saya, saya ditinggalkan dengan teka-teki. Jadi … saya melakukan apa yang ada dua puluh sesuatu yang munasabah, dan saya (dengan sedikit bantuan dari kawan saya) minum seluruh botol. Ini mungkin telah membatalkan kesan penyembuhan hangover yang saya mulakan dengan … Bahawa dikatakan, koktel jus champagne jus permulaan saya sangat mengasyikkan, dan (jika seketika) lega sedikit kesakitan saya.

Hari 5: Kaedah Gwyneth Paltrow

2007 Vanity Fair Oscar Party Hosted by Graydon Carter - Inside
E. Charbonneau / Getty Images

The Hangover: Ia adalah hari jadi kawan saya, jadi saya pergi semua (saya kawan baik, lelaki). Saya memulakan petang di kedai minuman keras kegemaran saya (saya dibenarkan untuk mempunyai kegemaran?), Yang melayani sampel absinthe dan rum-pasangan yang sempurna, tidak? Saya kemudian minum a murah hati gelas rosé (ia adalah Miraval, jadi saya terpaksa), soda vodka, dan dua tembakan vodka separa. Kemudian pada waktu malam saya mempunyai dua Cape Cods (vodka-cranberry) dan tonik vodka. Dikombinasikan dengan tidur kecil dan rancangan makan tengahari tidak sampai keesokan harinya, mabuk saya bukan yang terbaik (itu adalah terburuk). Saya bangun dengan sakit kepala, sakit perut, tekak kering, dan hanya aura umum kesal. 

Penyembuhan: Tidak pun Gwyneth kebal terhadap kekuatan mabuk yang buruk. Guru Goop mengesyorkan supaya anda melakukan perkara-perkara berikut: “Buat mandi yang panas seperti yang anda boleh mengendalikannya dan campurkan beberapa Garam Epsom dan Baking Soda. Rendam selama dua puluh minit dan kemudian masukkan ke dalam pancuran sejuk beku selama 1 minit. kembali ke dalam tab mandi panas dan tinggalkan sehingga anda menjadi panas dan kemudian kembali ke bilik mandi selama 1 minit lagi. “

Keputusan itu: Apabila saya memutuskan untuk melakukan ini, saya tidak menyedari bahawa tab mandi saya tidak memasangkan, jadi komponen mandi panas pada dasarnya saya memercikkan diri dengan air panas dan baking soda selama 20 minit-saya juga melemparkan bom mandi, kerana bila lagi saya akan menggunakannya? Walaupun saya melakukan ini pada asasnya cara yang paling kurang mungkin, saya fikir ia berfungsi. Sekurang-kurangnya, ia membangkitkan saya. Mungkin kerana ia adalah 90 darjah dan saya tidak mempunyai penghawa dingin, tetapi pancuran ais sejuk itu benar-benar melanda tempat. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

79 − = 75

map