Penyokong Muda Bachelorette untuk Jantung Becca Kufrin Mempunyai Sejarah Penyiaran Seksis dan Rasis Post Instagram

The Bachelor Mansion adalah terkenal sebagai zon Internet yang tidak boleh menjadi kunci untuk mengekalkan misteri hidup dalam percintaan (dan di kalangan penonton TV Amerika). Tetapi satu peserta pada musim baru yang dipamerkan oleh Becca Kufrin The Bachelorette hanya membuktikan bahawa tidak dapat cyberstalk tarikh anda mempunyai kelemahan utama.

Peserta itu adalah Garrett Yrigoyen, yang mana Becca sudah mendakwa “terkena” dalam satu episod. Dan kenapa dia tidak? Peniaga jualan perubatan berusia 29 tahun yang pandai dan lelaki yang disifatkan diri sendiri membuat pintu masuknya di dalam sebuah minivan yang dipenuhi dengan lampin bola sepak berwarna-warni dan lampin (umm?), Memberi dia pelajaran memancing terbang manis di kolam rumah, dan membuat dia ketawa.

BERKAITAN: Ya, itulah $ 22,000 Gaun Perkahwinan Becca Kufrin Adakah Memakai di Bachelorette Premiere

“Saya adalah lelaki yang paling beruntung di dunia sekarang,” katanya selepas berkongsi ciuman televisyen pertama musim ini dengan Becca dan dianugerahi kesan pertama muncul-yang secara historis menjadi penunjuk yang baik tentang siapa yang akan pergi jauh, bekas Sarjana Muda JoJo Fletcher, Rachel Lindsay, dan Kaitlyn Bristowe menunjukkan semasa lawatan istimewa di premier.

VIDEO: BacheloretteGarrett Yrigoyen di bawah Kebakaran untuk Allegedly Bersih Hateful, Meme Transphobic

Tetapi sementara Garrett mungkin membuat kesan pertama yang menawan, sejarah media sosialnya menunjukkan beberapa pandangan peribadi yang tidak menyenangkan.

Dalam satu siri Tweet pada 24 Mei, bekas Sarjana Muda peserta Ashley Spivey berkongsi screenshot jawatan Instagram yang Garrett “suka,” yang mengandungi komen berwarna-warni mengenai orang LGBTQI, pelarian menembak Parkland, dan kanak-kanak pendatang haram. Seorang yang menuduh Marjory Stoneman Douglas pelajar tinggi David Hogg sebagai “pelaku krisis,” manakala jenaka lain tentang melemparkan secara fizikal kanak-kanak pendatang tanpa dokumen ke dinding sempit (“Apabila seorang anak membuatnya di dinding dan kamu harus membuangnya kembali)”.

“Bolehkah kami melakukan kerja yang lebih baik dalam media sosial dalam penyelaman yang mendalam pada para dudes yang mencuba untuk #thebachelorette – FYI douchebags kami dapat melihat keinginan anda,” Spivey tweeted bersama dengan tangkapan skrin, yang pada mulanya dibawa ke perhatiannya oleh akaun Instagram @iamwatchingyuuou, yang telah dibuat secara peribadi. Bekas akaun Instagram Garrett, @ garrett_yrigs12, dibuat secara peribadi dan kemudian dipadamkan, digantikan oleh akaun baru, @ garrett.yrigoyen, tetapi tidak sebelum Spivey melihat “menyukai” kontroversi itu sendiri, dia mengesahkan InStyle.

BEWARE: SPOILER TAHUN

Ia tidak kelihatan seperti nasib Garrett habis selepas perdana musim. TMZ baru-baru ini melaporkan bahawa Becca dan Garrett dilihat berkeliaran manteca asalnya, Manteca, CA, yang menandakan bahawa mereka pergi pada tarikh asal kampung, satu penghormatan untuk empat peserta akhir. TMZ juga mengeluarkan gambar bom Becca mencium seorang lelaki di Maldives yang dianggap sebagai tunasnya sekarang. Status mereka tidak disahkan, seperti identiti lelaki dalam gambar, walaupun ramai yang telah membuat spekulasi bahawa ia adalah Garrett.

BERKAITAN: Inilah Kenapa “Chicken Man” Sebenarnya Telah Ditembak The Bachelorette

Isyarat Spoiler �� ���������������������������������� – – – – – Becca sedang terlibat dengan Garrett! Leret kanan untuk gambar yang bocor cadangan mereka di Maladewa. �� # thebachelorette

Satu jawatan yang dikongsi oleh @ bachelor.ette.spoilers pada

Sudah tentu, diberikan The Bachelorettedasar pemadaman media sosial, kita dapat mengumpul bahawa Becca tidak belajar tentang perilaku Instagram Garrett sehingga selepas pacaran mereka telah berlaku. Itulah beberapa maklumat yang mengejutkan untuk tersandung pada tentang kemungkinan anda tunang selepas peminat anda lakukan.

Dan anda fikir Arie adalah yang paling teruk.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

6 + 4 =

map