Peraturan Nicola Peltz Dia Hidup Oleh: “Aneh Baik”!

Kisah ini mula-mula muncul dalam edisi Mei 2015 InStyle. Untuk lebih banyak cerita seperti ini, langgan majalah ini.

Nicola Peltz telah menangis sepanjang hari. Sebelum pedicure matahari terbenam di Semenanjung Beverly Hills Spa, lelaki berusia 20 tahun itu telah bekerja saluran air mata beliau untuk berjam-jam untuk mengamalkan adegan teruk untuk siri hit A & E Bates Motel, kini dalam musim ketiga. Peltz memainkan vixen bernama Bradley Martin yang telah “pergi sedikit gila,” katanya. “Saya bermaksud kelihatan seperti s-.” Tetapi di sini dalam cahaya keemasan, tidak ada cacat yang dapat dilihat di muka tanpa mekapnya, dibingkai oleh kunci berambut perang berombak di atas selipar Helmut Lang angkatan laut.

Peltz mempunyai peraturan pedi yang sesuai dengan pelakon sibuk. Tiada warna: “Mereka hanya akan membuangnya apabila saya kembali ke set Bates.” Tidak ada penghakiman: “Kakiku sangat hebat,” katanya, menyalahkan keadaan maaf mereka ketika berjalan di belakang Transformers: Umur Kepupusan, kejayaan blockbusternya (projek seterusnya di geladak: The Deep Blue Good-By dengan Rosamund Pike dan Christian Bale, keluar tahun depan).

Dia juga mempunyai dicta lain. No. 1: Keluarga pertama. The Peltzes adalah clan ketat. Dia mempunyai tujuh adik beradik dan tinggal bersama abangnya, Will, seorang pelakon. No 2: Strange is good. “Saya suka ramuan pelik,” katanya, menjelaskan pilihan peranannya dan makan tengah hari. “Saya suka epal dan sos panas.” Pedi, dia hampir mengambil diri sendiri, melupakan Peraturan No. 3: “Tidak ada layan diri selepas air mata,” katanya sambil ketawa. “Saya menangis semua solek saya.”

Air mata dan semua, Peltz adalah gambaran kesempurnaan muda dalam InStyleisu Mei, di gerai surat khabar dan tersedia untuk muat turun digital sekarang. Melancarkan ’70-an dalam almari pakaian tanpa neutral yang disenyapkan, Peltz memancarkan udara yang suaif dan hangat pada siluet yang mudah dipakai pada musim ini tetapi sukar ditentang. Di atas, dia memakai topi Prada kapas, skirt bulu Marc Jacobs, dan anting Eddie Borgo. Lihat seluruh penampilannya di bawah.

Nicola Peltz - Embed 7
Joachim Mueller-Rochholtz

(BOSS kapas-campuran pakaian, topi bulu, dan tali pinggang kulit; Fay Andrada anting tembaga.)

Nicola Peltz - Embed 5
Joachim Mueller-Rochholtz

(Emilio Pucci kapas kot dan seluar pendek; Tory Burch kapas polo; Fay Andrada anting tembaga.)

Nicola Peltz - Embed 6
Joachim Mueller-Rochholtz

(Dior rajutan sutera atas; Dries Van Noten kapas-poliester topi bra; Derek Lam raffia seluar jacquard; tali pinggang kulit Gucci; Fay Andrada anting tembaga)

Nicola Peltz - Embed 4
Joachim Mueller-Rochholtz

(Fendi suede dress; Eddie Borgo earrings; Tom Ford leather bag.)

Nicola Peltz - Embed 3
Joachim Mueller-Rochholtz

(Dries Van Noten bra atas; Valentino cotton drill belted pants; Handbags kulit Jimmy Choo; Fay Andrada anting tembaga)

Nicola Peltz - Embed 2
Joachim Mueller-Rochholtz

(Gucci kapas-merino mouline atas dan rok suede; Fay Andrada anting tembaga.)

Nicola Peltz - Embed 1
Joachim Mueller-Rochholtz

(Stella McCartney pakaian bor kapas; Prada calfskin dan beg kulit vachetta; Fay Andrada anting tembaga.)

BERKAITAN: Empat Petikan Kegemaran kami dari Kisah Cover Reese Witherspoon

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

21 + = 27

map