Pereka Pakaian Perkahwinan Puteri Diana Comments on Gaun Meghan Markle

Meghan Markle meninggalkan peserta perkahwinan di Kapel St. George dengan kagum ketika dia tiba di gereja dengan gaun couture putih Givenchy. Pakaian yang direka oleh pengarah seni fesyen Perancis, Clare Waight Keller, dengan mudah diletakkan di atas bingkai Markle, menonjolkan bahunya dan tulang selangka dengan garis leher bateau terbuka. 

Dan, menurut salah seorang pereka pakaian perkahwinan Puteri Diana, Elizabeth Emmanuel, pilihan klasik membuat pernyataan melalui kesederhanaannya. “Saya fikir dia kelihatan sangat cantik,” kata Emmanuel secara eksklusif Orang.

Meghan Markle Givenchy Dress
Getty Images

Tidak seperti gaun perkahwinan diraja yang lain, seperti nombor Alexander McQueen Kate Middleton atau reka bentuk renda tafeta Puteri Diana, Markle menjauhkan diri dari perhiasan, yang tidak mengejutkan Emmanuel. “Saya menjangka ia tidak mempunyai hiasan,” katanya. 

Puteri Diana Wedding Dress
Getty Images

“Ia benar-benar jelas dan tulen dan elegan,” tambah Emmanuel. “Perkahwinan majlis perkahwinan diraja cenderung sangat klasik dan sangat tradisional, dan ini bukan kerana ia tidak mempunyai semua renda dan semua hiasan dan apa-apa di atasnya. Ia kelihatan baru, tetapi masih klasik dan indah. “

Meghan Markle Lace Embed
WPA Pool / Getty Images

Di hadapan hari besar Markle dan Putera Harry, pereka pakaian Diana yang kedua dan suami Emmanuel, David, menyatakan bahawa Meghan tidak boleh menjadi “bom seks”, berkata: “Apa yang akan saya letakkan di Meghan? Sesuatu yang rapi dan bersih, Besi dengan kereta api panjang, dan saya akan meletakkannya di krep sutra yang berpaut. Tetapi, anda tahu, dia tidak boleh menjadi bom seks pada hari pernikahannya, dia boleh kelihatan membosankan dan indah, tetapi ia harus menjadi cantik. “

Walaupun dia tidak memakai gaun berpakaian, Daud tidak sepenuhnya dengan penilaiannya, kerana Duchess of Sussex berjalan di lorong dengan reka bentuk sutera tulen, yang disejukkan oleh ikat pinggang organza sutera tiga. Pinggang yang anggun dan lengan tiga suku ditambah cukup kewanitaan moden. 

Sekiranya anda bertanya kepada kami, Meghan betul-betul memaku! 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 1

map