Pergi di belakang adegan dengan Mindy Kaling di Jun Cover InStyle Its Jun

Mindy Kaling sudah cukup seminggu. Bukan sahaja dia dibanjiri oleh sokongan daripada peminat mengenai pembatalan rancangannya, Projek Mindy, tetapi ia juga telah dinyatakan bahawa dia InStyleJun ‘s cover gadis, menandakan pertama kali India-Amerika telah muncul di sampul kami.

BERKAITAN: Untuk Baca Ciri Penuh, Langgan InStyle Sekarang

Dan apa perlindungannya. Kaling kelihatan berseri dalam pakaian oleh Michael Kors, Ippolita, dan cincin oleh Pomellato. (Sebenarnya, dia sangat sayang pakaian itu, dia berkata bahawa dia mahu memakainya untuk perkahwinan yang akan datang oleh Allison Williams.) Diperhatikan oleh Bjarne Jonasson di pesisir Malibu yang berusia 35 tahun, menghirup jus hijau dengan halia dan limau di antara mengambil. “Mindy merasakan dia bercuti,” kata InStylePengarah kreatif Rina Stone. “Dia menyukai fesyen tanpa tenaga – perubahan dari pendekatan biasa.”

Jun cover BTS - embed
Bjarne Jonasson

Pendekatan itu, yang dia butir-butir dalam video di atas, termasuk membeli-belah sekali-sekala. “Selepas Musim 1 Projek Mindy, Saya telah membeli sendiri Rolex lelaki, “kata Kaling,” hanya kerana ia membuatkan saya merasakan gangster kecil. “

Untuk melihat ciri penuh di Kaling, di mana dia membuka peluang untuk menjadi #girlboss, perangkap menjadi model peranan, dan mengapa dia lebih suka membayar runcit, mengambil isu Jun InStyle, boleh didapati di gerai surat khabar dan muat turun digital pada 15 Mei.

BERKAITAN: Mindy Kaling Memudahkan Musim Ketiga Projek Mindy pada Nota Tinggi

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 7 = 1

map