Pergi di belakang adegan dengan Sofia Carson ketika dia meluncurkan Windows Holiday Saks Fifth Avenue

Tk
Gary Gershoff / WireImage

Olivia Bahou

22 Nov, 2017 @ 12:00 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Kedai utama Saks Fifth Avenue berubah menjadi a Salju putih-musim sejuk bertema musim sejuk pada Isnin ketika mereka melancarkan tingkap percutian mereka untuk 2017, dan Keturunan bintang Sofia Carson memulakan perayaan dengan persembahan secara langsung.

Carson memberi InStyle melihat di dalam malam ajaib, dari bersiap-siap dengan perancang pakaian Monique Lhuillier untuk menyiapkan panggung di belakang sebelum pertunjukannya yang besar. Penyanyi itu mengambil bahagian di acara pembukaan di dalam gaun Monique Lhuillier yang diilhamkan oleh Snow White bersama dengan paduan suara 40 orang dengan penampilan oleh puteri Disney sendiri (dan tujuh kerdilnya).

Monica Schipper / Getty Images

Selebriti seperti Naomi Watts, Neil Patrick Harris, dan David Burtka berada di khalayak ramai, seperti kembar bergaya mereka, Harper Grace dan Gideon Scott.

VIDEO: Parti Percutian Neil Patrick Harris 101

Saks mengubah semua 14 tingkap menghadap depannya ke dalam adegan dari Snow White dan Tujuh Orang Kerdil, dengan setiap tetingkap yang menggambarkan momen yang berbeza dari filem itu.

Tetap menatal untuk buku harian eksklusif Carson dari malam yang besar.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

90 − 87 =

map