Perlu Inspo Warna Rambut? Lihatlah Tiada Lagi daripada Beyoncé untuk Trend Hot Berikutnya

Tahun baru, warna rambut baru! Sekurang-kurangnya sepertinya moto Beyoncé. Penyanyi itu, yang tidak asing untuk menukar gayanya, memulakan 2015 dengan wajah baru yang segar-dan seperti apa yang ada kaitan dengan Bey, kami agak taksub dengannya.

PHOTOS: Semak Warna Rambut yang Paling Cantik untuk Musim Sejuk

“Saya menambah bahawa menyoroti pandangannya dengan pelbagai warna berambut perang, madu, dan platinum,” jelas Rita Hazan, seorang pewarisnya yang lama. Keputusan? Kesan yang tegang dan cantik, sesuatu yang diramalkan Hazan akan menjadi trend rambut baru yang baru. “Penentangan sorotan sangat penting dengan trend ini,” tambahnya. “Butiran penting adalah untuk kesan dan tidak banyak tentang menjadi pelik atau chunky.”

Pro selesai dengan Gloss Color Shine Ultimate di Breaking Brass ($ 26; sephora.com), diikuti oleh Rawatan Mingguan Jenama ($ 42; ulta.com), sistem dua langkah yang menghidratkan kami akan bergantung pada semua musim sejuk.

BERKAITAN: Adakah ini Trend Warna Rambut Paling Hangat pada tahun 2015?

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 4 = 5

map