Permainan Kelaparan Hottie Liam Hemsworth Mengetahui Kekuatan yang Sangat Baik, Perasaan Emosi

Nov 20 menandakan berakhirnya era: final Permainan kelaparan filem hits teater. The Hunger Permainan: Mockingjay – Bahagian 2 adalah ansuran yang keempat dalam francais blockbuster penentuan rekod, yang membintangi trilogi suci Hollywood muda Jennifer Lawrence sebagai Katniss Everdeen, Josh Hutcherson sebagai Peeta Mellark, dan Liam Hemsworth sebagai Gale Hawthorne. Setakat ini, tiga filem pertama telah dilihat oleh berjuta-juta dan yang terakhir, dengan akhir epiknya, akan menjawab dua soalan yang pernah ditanya oleh semua filem: Siapa yang akan mengambil alih dunia dan, yang lebih penting, siapa yang akan memilih Katniss untuk cinta?

Walaupun anda membaca buku dan tahu apa yang berlaku, Hemsworth menjanjikan filem akhir ini akan meniup anda. Kami mengejarnya baru-baru ini di Festival Filem Antarabangsa Toronto (di mana beliau mempromosikan drama zamannya The Dressmaker), dan dia mendedahkan bahawa penonton tidak akan kecewa. “Ini filem kegemaran saya,” katanya. “Ia benar-benar pantas, kami pergi ke Capitol, dan ia berasa seperti, pada bila-bila masa, seluruh tempat boleh meletup atau salah satu daripada kami boleh ditembak. Semua filem mempunyai banyak kepentingan, tetapi yang satu ini tidak seperti yang lain kerana anda merasakan apa-apa boleh berlaku. “

BERKAITAN: Bukti terkini Instagram Liam Hemsworth Dia dan Chris adalah Brothers Hottest Hollywood

Ia juga memegang berat tambahan kerana ia berakhir dengan emosi untuk pelakon. Mereka telah bekerjasama sejak tahun 2011. “Hari terakhir kami menembak kami di Berlin dan Jen, Josh, Woody [Harrelson], dan saya sendiri memeluk pada akhirnya,” kata Aussie yang berusia 25 tahun itu. “Pada masa itu, kita menyedari bahawa kita tidak mempunyai satu lagi filem untuk kembali bersama-sama. Sejak beberapa tahun kebelakangan ini, kami telah menjalinkan hubungan yang rapat antara satu sama lain dan benar-benar menjadi kawan terbaik dan berkongsi bahagian penting hidup kita bersama-sama, itulah sesuatu yang kita akan sentiasa ingat dan berpegang kepada. Ini menyedihkan bahawa kita tidak akan dapat melakukan ini lagi. “

Jadi, apa yang akan dilakukannya sekarang? Itulah TBD. “Saya rasa perubahan fikiran saya terhadap apa yang saya mahu lakukan pada masa akan datang,” katanya. “Setiap minggu saya merasa berbeza dengan segala-galanya dalam hidup saya.” Dengan perlawanan akhir Permainan kelaparan kerana tidak lama lagi dan filem tindakan seterusnya, Hari Kemerdekaan: Kebangkitan semula, datang tahun depan, kami pasti dia akan baik-baik saja.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

17 + = 22

map