Permainan Sock Justin Trudeau Deserves Standing Ovation

Sekarang ini lelaki yang tidak terlalu serius.

Perdana Menteri Kanada Justin Trudeau membuat kenyataan fesyen pada mesyuarat tahunan Forum Ekonomi Dunia di Davos, Switzerland minggu ini, dan itu adalah apa yang kami jangkakan dari hati.

Semasa Forum, Trudeau menangani tajuk tajam seperti pendidikan wanita, tetapi dia mengekalkan suasana hati dengan sepasang kaus kaki yang menggembirakan. Ya, dia sekali lagi dengan kasut mewah, dan Internet menyukainya.

Selain sut tajam dan tali lehernya, ahli politik berusia 46 tahun itu mengetuk sepasang kaus ungu yang dihiasi dengan itik getah kuning. Dia tidak cuba untuk menyembunyikannya, menyeberang kakinya semasa acara itu untuk memberi penonton pandangan utama pada pergelangan tangannya yang bertudung. Sock game on point, Trudeau!

Justin Trudeau socks
FABRICE COFFRINI / AFP / Getty Images

Pagi ini di # WEF18 di Davos, saya menyertai Malala Yousafzai, Fabiola Gianotti, dan Orit Gadiesh untuk perbincangan panel mengenai pentingnya pendidikan dalam memperkasakan wanita dan kanak-kanak perempuan … dan kami tidak lebih daripada sekadar membincangkannya – saya mengumumkan Kanada menggandakan sumbangan tahunan kepada @gpforeducation untuk menyokong pendidikan kanak-kanak perempuan & mengukuhkan sistem pendidikan di negara-negara membangun. Klik pautan dalam bio saya untuk butiran mengenai ikrar Kanada kepada #ShapeTheFuture. ���� ���� # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # dan pada masa yang sama, anda akan mendapat kandungan yang sama – jika anda ingin mengisi borang penyertaan yang diberikan oleh Kanada atas sumbangan yang diberikan oleh @pemimpin pendidikan kepada pengajian dan pendidikan dalam bidang pendidikan dan pengajaran dan pembelajaran. Cliquez sur le lien dan biographie affin de connaître les détails de l’engagement du Canada pour # BâtirLAvenir.

Satu jawatan yang dikongsi oleh Justin Trudeau (@justinpjtrudeau) pada

Ini adalah jauh dari pertama kalinya Trudeau telah menyebabkan buzz berkat kasutnya yang tidak konvensional.

Pada masa lalu, dia dipakai pelbagai jenis kaus kaki mewah, memaparkan segala-galanya dari argyle untuk melintang ke watak Star Wars dan banyak lagi. Semak lelaki-lelaki jahat yang dia pakai pada Hari Kanada tahun lepas:

Keperluan Hari Kanada. Terlibat dalam cette fête du Canada.

Satu jawatan yang dikongsi oleh Justin Trudeau (@justinpjtrudeau) pada

Kami pasti ingin mengintip ke dalam laci kakinya!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

82 − 78 =

map