Perpecahan Kourtney Kardashian Hanya mendapat Messier

Walaupun berita mengenai Kourtney Kardashian dan Younes Bendjima hanya membuat pusingan sekarang, sumber mengatakan bahawa pasangan itu telah dipecahkan selama hampir sebulan sekarang, sambil menambah banyak tipu muslihat terhadap status hubungan mereka sekarang. TMZ melaporkan bahawa pasangan itu berpisah kembali pada bulan Julai, sejurus selepas perjalanan mereka ke Itali. Untuk menambah satu lagi lapisan, bekas Kardashian, Scott Disick, dan wanita yang terlibat dalam skandal penipuan yang dikatakan bendjima Bendjima semuanya telah melemparkan pendapat mereka sendiri ke dalam pergaduhan. 

Kourtney Kardashian New York City
Gotham / Getty Images

BERKAITAN: Kim and Khloé Kardashian Drag Kourtney’s Ex Younes Bendjima Over Rumors Cheating

Menurut laporan, selepas perjalanan Kardashian dan Bendjima, dia memulakan perjalanan lain, di mana dia dikatakan menipu kepadanya. Inilah yang mendorong pemisahan itu, tetapi itu tidak menjelaskan mengapa berita itu belum muncul sehingga baru-baru ini. Jordan Ozuna, wanita yang muncul dalam foto dengan Bendjima dalam perjalanan itu, memberitahu E! Namun, mereka bukan pasangan. 

“Ia tidak lebih daripada rakan-rakan yang berseronok di pantai,” katanya. “Tidak, kita tidak terlibat secara romantik dalam bentuk, bentuk atau bentuk apa pun.”

BERKAITAN: Kourtney Kardashian dan Younes Bendjima Telah Dilaporkan Patah

Ozuna menambah bahawa lawatan Mexico itu adalah untuk hari jadi teman bersama dan kedua-dua mereka meraikan dengan sekumpulan 13 orang. Apabila gambar kolam renang Ozuna dan Bendjima membuat pusingan, Kardashian menyingkirkannya, mengatakan bahawa ia hanyalah satu bentuk untuk mantannya untuk kekal dalam tajuk utama.

“Mereka benar-benar mahukan saya menjadi lelaki yang buruk F – k Hollywood bullsh-t anda (tidak boleh bersenang-senang dengan kawan-kawan anda tidak lagi) .mailmail Di mana ada 12 orang teman saya yang lain? dalam cerita Instagram. Walaupun tidak dia atau Kardashian telah membuat sebarang pernyataan rasmi mengenai keadaan hubungan mereka, perkara-perkara kelihatan cukup jelas: kedua-dua tidak bersama.

BERKAITAN: Kami Telah Menemui Jawapan kepada (Terkini) Kardashian Photoshop Drama

Garis masa menambah sedikit nada pembalasan kepada salah satu komen Instagram Bendjima. Kembali pada bulan Julai, Kourtney mencatatkan diri sendiri, yang menyaksikan Bendjima bertepuk tangan dengan membalas tajam: “Apa yang perlu anda tunjukkan untuk mendapatkan suka?” Ia adalah pelik kemudian, tetapi mengetahui bahawa kedua-dua sudah di outs memberikan pengikut sedikit lebih jelas kepada sentimen di sebalik kenyataan.

Scott Disick juga membuat pendapatnya diketahui. E! melaporkan bahawa bekas Kardashian mengatakan bahawa dia gembira bahawa Kourtney dan Bendjima telah selesai.

“Scott sangat gembira dengan Kourtney dengan Younes walaupun dia gembira dengan hubungannya dengan Sofia, dia tidak pernah menyukai Younes untuk Kourtney,” kata sumber kepada E !. “Scott dan Kourtney berada di tempat yang mesra sekarang, Scott sentiasa tahan melawan perahu dengan Kourtney, dia akan sentiasa mengambil berat tentangnya kerana mahu dia bahagia. tempat yang baik. “

Disick dan Ozuna menjadikannya dua orang yang berkomentar-secara langsung atau tidak-tetapi tidak ada adik perempuan Kardashian atau ibunya, Kris, telah mengeluarkan apa-apa mengenai perkara itu. Tidak ada yang mengatakan bagaimana keluarga rapat merasakan, tetapi mungkin selamat untuk menganggap bahawa Kris bekerja lebih masa untuk mengatasi keadaan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 3

map