Persahabatan Jennifer Lawrence dan Emma Stone Hilang ke Bermula Bermusuhan

Setakat persahabatan selebriti pergi, ikatan yang aneh antara Hollywood A-listers Emma Stone dan Jennifer Lawrence dihiasi berhampiran bahagian atas senarai kami.

Kedua-dua bintang itu diketahui berada di kalangan Hollywood yang paling lucu, jadi tidak mengejutkan bahawa interaksi pertama mereka adalah lucu.

Dalam wawancara baru-baru ini dengan Vanity Fair, Lawrence berkata bahawa dia dan Stone bertemu melalui teks berikutan cadangan bersama Woody Harrelson bersama. Emma adalah yang pertama untuk menjangkau, dan mesejnya mendorong tindak balas langsung dari J.Law: “Saya menjawab, ‘F ** k off!'” Lawrence berkata, “Dan kami telah menjadi kawan baik sejak itu” – kami jadi semoga pertukaran ini membuat perjalanan menjadi biopik suatu hari nanti.

VIDEO: Trailer Rasmi Penumpang

Mengikut teks Lawrence yang mengejek, kedua-dua terus berbual setiap hari untuk tahun hadapan: “Saya rasa ia adalah versi kami The Notebook-365 teks, “katanya.

Walaupun kedua-dua pelakon itu berumur dekat dan sering dilakonkan dalam projek-projek yang sama, Lawrence dan Stone bersetuju persaingan tidak menjadi masalah di antara mereka (kebanyakannya).

BERKAITAN: Jennifer Lawrence Menghadapi Nightmare Terburuk Mutlak Kami di New Penumpang Klip

Membincangkan persahabatan mereka dalam e-mel kepada Vanity Fair, Stone menulis: “… Sudah pasti masa yang lebih awal apabila saya seperti ‘OH HEY MY EGO AKAN MENGHIDUPKAN KAMI YANG BESAR DAN VIBRANT DAN TALENTED I’RE SCREWED I’LL TIDAK PERNAH Bekerja LAGI GOODBYE YELLOW BRICK ROAD.’ Kemudian saya sejuk f ** k keluar-dan teringat kita berbeza dan ada ruang untuk semua orang, walaupun ia adalah industri yang tidak nampaknya menyokong idea itu di depan. “

Kembali pada bulan Oktober, Lawrence menangani isu ini dengan ringkas: “Jika saya bukan peminatnya yang paling besar, saya akan mempunyai Tonya Harding dalam lututnya.”

Ah, persahabatan sejati.

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

49 + = 54

map